Thuiswinkel Waarborg
certificaat

Thuiswinkel.org verklaart dat haar lid:

het Certificaat Thuiswinkel Waarborg mag voeren.

Dit betekent dat Large Popmerchandising als webshop is gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg. De bij de certificering geconstateerde werkwijze en gehanteerde voorwaarden zijn in overeenstemming met Nederlandse wet- en regelgeving. De (her)certificering vindt jaarlijks plaats.

Large Popmerchandising werd voor het eerst gecertificeerd op 20 juli 2009

Large Popmerchandising biedt jou ten minste de volgende 10 zekerheden:

  1. Het bedrijf bestaat écht en bereik je zo:

    Large Popmerchandising

    Vestigingsadres
    Schenkkade 50-K
    2595 AR Den Haag
    Nederland
     
    Postadres
    Antwoordnummer 1113
    3000 VB Rotterdam
    Nederland
     
    Telefoonnummer 010-3058100
    E-mailadres
    Website http://www.large.nl
     
    KvK 24267396
    Lid sinds 20 juli 2009
  2. Consumentenbond ondersteunt de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel

    Algemene voorwaarden zijn overeengekomen samen met de consumentenbond en gemakkelijk vindbaar op de website van Large Popmerchandising.

  3. Bedenktijd van minimaal 14 dagen

    Het Thuiswinkel Waarborg garandeert dat leden de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen naleven. Lees wat je kunt doen in de bedenktijd en welke uitzonderingen er in de wet zijn.

  4. Producten (deels) achteraf betalen

    Onze leden bieden de mogelijkheid om een deel van het aankoopbedrag achteraf of bij aflevering te betalen (geldt alleen voor producten).

  5. Helder aanbod: je weet precies wat je koopt

    Elk product en/of elke dienst heeft een duidelijke omschrijving die overeenkomt met de werkelijkheid.

  6. Overzichtelijk bestelproces

    Het bestelproces in de webshop verloopt via eenduidige stappen. Het is duidelijk wat je bestelt voordat je een aankoopverplichting aangaat en je krijgt nog een kans om deze te corrigeren voor het plaatsen van de bestelling.

  7. Prijzen zijn duidelijk

    Je wordt goed geïnformeerd over alle eventuele bijkomende kosten, zoals verzend-, betaal-, polis- of administratiekosten. Dus geen onaangename kosten achteraf.

  8. Veilige betaalomgeving

    Wanneer je een betaling doet in de webshop, verloopt dit via een beveiligde verbinding met een SSL-certificaat (HTTPS en/of slotje onder of boven aan de webpagina).

  9. Zorgvuldige omgang met jouw persoonsgegevens

    Large Popmerchandising heeft een maximale inspanningsverplichting om te zorgen voor veilig transport, veilige verwerking en veilige opslag van persoonsgegevens. Bovendien kun je je eenvoudig afmelden voor commerciële e-mails. Regelmatig spreekt Thuiswinkel.org Large Popmerchandising aan op deze verplichtingen. Aanvullend voert Thuiswinkel.org ICT-veiligheidstests uit op de webshops en platformen die gecertificeerd zijn.

    Lees hier hoe Thuiswinkel dit borgt.

  10. Gedegen klachtenbemiddeling en onafhankelijke geschillencommissie

    Heb je ondanks deze zekerheden toch een klacht? Meld het direct bij Large Popmerchandising of dien een klacht in via het klachtenformulier. Kom je samen niet tot een oplossing? Dan helpt Thuiswinkel.org jou gratis verder met klachtenbemiddeling. Als je hierna nog niet tevreden bent, kun je een geschil indienen bij de onafhankelijke Geschillencommissie Thuiswinkel. Bekijk de procedure van De Geschillencommissie. Thuiswinkel.org staat tot een bedrag van € 10.000 per uitspraak garant voor nakoming van de uitspraken. Deze garantie geldt niet in geval van surseance van betaling of faillissement van het bedrijf; Thuiswinkel Waarborg is geen garantiefonds.