Certificaat
Thuiswinkel Waarborg

Thuiswinkel.org verklaart dat haar lid:

Barbecuewinkel.com

het Certificaat Thuiswinkel Waarborg mag voeren.

Dit betekent dat Barbecuewinkel.com is gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg. De bij de certificering geconstateerde werkwijze en gehanteerde voorwaarden zijn in overeenstemming met Nederlandse wet- en regelgeving. De (her)certificering vindt jaarlijks plaats.

Barbecuewinkel.com werd voor het eerst gecertificeerd op 17 februari 2015


Barbecuewinkel.com biedt jou ten minste de volgende 10 zekerheden:

  1. Het bedrijf bestaat écht en bereik je zo:

    Barbecuewinkel.com
    Vestigingsadres: Hoofdstraat 190
      9601EM HOOGEZAND
     
    Postadres: Hoofdstraat 190
      9601EM HOOGEZAND
     
    Telefoonnummer: 0598-381001
    E-mailadres:
    Website: www.barbecuewinkel.com
     
    KvK-nummer: 51747197
    Lid sinds: 9-10-2015
  2. Consumentenbond ondersteunt de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel

    Algemene voorwaarden zijn overeengekomen samen met de consumentenbond en gemakkelijk vindbaar op de website van Barbecuewinkel.com.

  3. Bedenktijd van minimaal 14 dagen

    Het Thuiswinkel Waarborg garandeert dat leden de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen naleven. Lees wat je kunt doen in de bedenktijd en welke uitzonderingen er in de wet zijn >

  4. Producten (deels) achteraf betalen

    Onze leden bieden de mogelijkheid om een deel van het aankoopbedrag achteraf of bij aflevering te betalen (geldt alleen voor producten).

  5. Helder aanbod: je weet precies wat je koopt

    Elk product en/of elke dienst heeft een duidelijke omschrijving die overeenkomt met de werkelijkheid.

  6. Overzichtelijk bestelproces

    Het bestelproces verloopt via eenduidige stappen. Het is duidelijk wat je bestelt voordat je een aankoopverplichting aangaat en je krijgt nog een kans om deze te corrigeren voor het plaatsen van de bestelling.

  7. Prijzen zijn duidelijk

    Je wordt goed geïnformeerd over alle eventuele bijkomende kosten, zoals verzend-, betaal-, polis- of administratiekosten. Dus geen onaangename kosten achteraf.

  8. Veilige betaalomgeving

    Wanneer je een betaling doet in de webshop, verloopt dit via een beveiligde verbinding met een SSL-certificaat (HTTPS en/of slotje onder of boven aan de webpagina).

  9. Zorgvuldige omgang met jouw persoonsgegevens

    Barbecuewinkel.com heeft een maximale inspanningsverplichting om te zorgen voor veilig transport, veilige verwerking en veilige opslag van persoonsgegevens. Regelmatig spreekt Thuiswinkel.org Barbecuewinkel.com aan op deze verplichtingen en voert ICT-veiligheidstests uit. Bovendien kun je je eenvoudig afmelden voor commerciële e-mails. Lees hier hoe Thuiswinkel dit borgt >

  10. Gedegen klachtenbemiddeling en onafhankelijke geschillencommissie

    Heb je ondanks deze zekerheden toch een klacht? Meld het direct bij de webshop of dien klacht in via www.thuiswinkel.org/klacht-indienen. Kom je samen niet tot een oplossing? Dan helpt Thuiswinkel.org jou gratis verder met klachtenbemiddeling. Als je hierna nog niet tevreden bent, kun je een geschil indienen bij de onafhankelijke Geschillencommissie Thuiswinkel. Bekijk de procedure van De Geschillencommissie. Thuiswinkel.org staat tot een bedrag van € 10.000 per uitspraak garant voor nakoming van de uitspraken. Deze garantie geldt niet in geval van surseance van betaling of faillissement van het bedrijf; Thuiswinkel Waarborg is geen garantiefonds.Ga naar www.barbecuewinkel.com