Thuiswinkel Zakelijk
Certificaat

Thuiswinkel.org verklaart dat haar lid:

Kerstpakketten.nl

het Certificaat Thuiswinkel Zakelijk mag voeren.

Dit betekent dat Kerstpakketten.nl als webshop is gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel. De bij de certificering geconstateerde werkwijze is in overeenstemming met onderstaande 8 zekerheden. De (her)certificering vindt jaarlijks plaats.

Kerstpakketten.nl werd voor het eerst gecertificeerd op 18 september 2018


Kerstpakketten.nl biedt u ten minste de volgende 8 zekerheden:

1. Het bedrijf bestaat écht en bereik je zo

Kerstpakketten.nl
Vestigingsadres: Oostwijk 13
  5406 XT UDEN
 
Postadres: Postbus 585
  5400 AN UDEN
 
Telefoonnummer: 088 5010444
E-mailadres:
Website: www.kerstpakketten.nl
 
KvK-nummer: 16055670
Lid sinds: 18-9-2018

2. Zakendoen onder Nederlands recht

De overeenkomst wordt gesloten onder Nederlands recht. Bovendien zijn de algemene voorwaarden voor bedrijven gemakkelijk vindbaar en niet in strijd met de Nederlandse dwingende wettelijke regels.

3. Helder aanbod: je weet precies wat je koopt

Elk product en/of elke dienst heeft een duidelijke omschrijving die overeenkomt met de werkelijkheid.

4. Overzichtelijk orderproces

Het orderproces in de webshop verloopt via eenduidige stappen. Het is duidelijk wat je bestelt voordat je een aankoopverplichting aangaat en je krijgt nog een kans om deze te corrigeren voor het plaatsen van de bestelling.

5. Prijzen zijn duidelijk

Je wordt goed geïnformeerd over alle eventuele bijkomende kosten, zoals verzend-, betaal-, polis- of administratiekosten. Je bestelt zakelijk, dus de prijzen zijn exclusief btw. Dit wordt ook duidelijk vermeld.

6. Veilige betaalomgeving

Wanneer je een betaling doet in de webshop, verloopt dit via een beveiligde verbinding met een SSL-certificaat (HTTPS en/of slotje onder of boven aan de webpagina).

7. Zorgvuldige omgang met jouw persoonsgegevens

Kerstpakketten.nl heeft een maximale inspanningsverplichting om te zorgen voor veilig transport, veilige verwerking en veilige opslag van persoonsgegevens. Bovendien kun je je eenvoudig afmelden voor commerciële e-mails. Regelmatig spreekt Thuiswinkel.org Kerstpakketten.nl aan op deze verplichtingen. Aanvullend voert Thuiswinkel.org ICT-veiligheidstests uit op de webshops en platformen die gecertificeerd zijn. Lees hier hoe Thuiswinkel.org dit borgt >

8. Gedegen klachtenbemiddeling en geschillen bij Nederlandse rechter

Heb je ondanks deze zekerheden toch een klacht, dan kom je in drie stappen tot een oplossing. De eerste stap is om Kerstpakketten.nl te vertellen dat je ontevreden bent. Kom je samen niet tot een oplossing? Dan kun je als tweede stap een melding maken via thuiswinkel.org/klacht-indienen. Thuiswinkel.org helpt jou verder met klachtenbemiddeling. Als je hierna nog niet tevreden bent, kun je als derde stap een geschil voorleggen bij een Nederlandse rechtbank. Alleen als het is overeengekomen, kan er ook sprake zijn van arbitrage bij een erkend arbitrage-instituut. 

Ga naar www.thuiswinkel.org/thuiswinkelzakelijk voor meer informatie over de zekerhedenGa naar www.kerstpakketten.nl