Gordijnen.nl: “Ons personeel maakt het verschil”

Categorie
Gepubliceerd op: 23 februari 2021
Bijgewerkt op: 11 maart 2021
Gordijnen.Nl 800 X 400

Gordijnen.nl is opgericht in 2016 met als primaire doel om het online bestellen van raamdecoratie steeds makkelijker én leuker te maken. Naast het online aanbod bieden zij de raamdecoratie ook aan in hun fysieke winkel. We spreken Maurice Winkel en Simon Bleeker, oprichters van Gordijnen.nl, over hun onderscheidend vermogen, hun toekomstplannen en het lidmaatschap van Thuiswinkel.org.

Even voorstellen

“Wij zijn Maurice Winkel en Simon Bleeker, oprichters van Gordijnen.nl, dé gordijnenwebsite van Nederland. Bij ons vind je niet alleen alle soorten gordijnen, maar ook de ondersteuning die je bij het bestellen van je nieuwe raambekleding nodig hebt.”

Wat is de reden dat jullie deze webshop zijn gestart?

“We zijn met Gordijnen.nl gestart vanwege verschillende redenen. De eerste reden is het makkelijker maken voor mensen om via internet raamdecoratie aan te schaffen. De tweede reden is om de raamdecoratie op een transparante manier aan te bieden. Hierbij kun je denken aan het duidelijk communiceren over prijzen, stoffen en montage.”

Waar zijn jullie trots op en hoe onderscheiden jullie je van de concurrent?

“Wij zijn vooral trots op ons personeel; zij zorgen ervoor dat we ontzettend hoge reviews hebben op de verschillende reviewplatformen. Ons personeel maakt echt een verschil. Is er ergens een probleem, dan lossen we het altijd zo goed mogelijk op voor onze klanten.”

“Maar niet alleen het personeel is onderscheidend; wij bieden bijvoorbeeld ook een meet-, montage- en inspiratieservice aan huis aan in Nederland en België. Bij het opmeten en inspireren komt een van onze adviseurs bij de klant thuis en hij of zij geeft dan het best mogelijke advies. We zijn er trots op dat onze adviseurs echt met de klant meedenken. Het is dus geen push naar een verkoop, maar we zoeken voor en met de klant echt naar een ideale oplossing.”

“Verder onderscheiden we ons via onze website, die we continu proberen te verbeteren om het online bestellen van raamdecoratie steeds makkelijker én leuker te maken. Als laatste hebben we een fysieke showroom/winkel in Bussum. Iedereen is welkom om raamdecoratie te komen bekijken in onze winkel, bestellingen op te halen of gewoon voor een kopje koffie!”

Waar ligt jullie focus binnen de e-commercemarkt?

“Trends komen en gaan. Wij proberen vooral de focus te hebben op de toegevoegde waarde voor onze gebruikers. Daarom testen wij continu nieuwe (SaaS-)software uit en ontwikkelen we steeds nieuwe functionaliteiten, zowel aan de voor- als achterkant, om onze gebruikers te helpen. Ook de connectie tussen onze fysieke winkel en website wordt steeds hechter en daar willen we de komende periode verder op inzetten.”

Wat zijn jullie toekomstplannen?

“Wij hebben continu toekomstplannen, die gaan altijd door. Vooral het optimaliseren van de klantbeleving staat hoog op onze lijst. Daarnaast is het continu optimaliseren van ons assortiment een belangrijke pijler. Maar bovenal willen we Nederland blijven voorzien van veel meer mooie en goede raamdecoratie!”

Waarom hebben jullie de keuze gemaakt om lid te worden van Thuiswinkel.org?

“Wij zijn vijf jaar geleden lid geworden van Thuiswinkel.org omdat wij van mening zijn dat vertrouwen het belangrijkste is in e-commerce. Alleen met vertrouwen kun je langdurig en duurzaam verkopen en het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk draagt hier ook zeker aan bij. Daarnaast hebben we veel aan de vele kennissessies van Thuiswinkel.org en het ShoppingTomorrow-programma. Ten slotte zijn we bijzonder blij met de mogelijkheden die Thuiswinkel.org biedt om mee te denken met allerlei e-commerce- en ondernemingsvragen. Of het nu juridische of commerciële vraagstukken zijn, je kunt altijd bij Thuiswinkel.org terecht.”

Deel dit nieuwsartikel