Even voorstellen: Thuiswinkel.org-lid Deloox.nl

Categorie
Gepubliceerd op: 1 april 2022
Bijgewerkt op: 1 april 2022
Geschreven door
Winkels Parfum 800X400

Je kent ze misschien onder de naam Superwinkel.nl, maar sinds afgelopen maart hebben ze hun naam veranderd naar Deloox.nl. We spreken Roy Roes, mede-eigenaar van de webwinkel. 

Even voorstellen: Wie ben je, waar werk je en wat is je functie?

Roy Roes, mede-eigenaar van parfum- en beauty webshop Deloox.nl.

Kun je iets meer vertellen over jullie achtergrond en waarom jullie deze webshop zijn gestart?

In maart is Superwinkel van naam veranderd, we heten vanaf nu Deloox! We zijn gestart in 2009 met een webshop met enkele geuren, maar dat groeide al snel uit tot een volledig parfumerie-assortiment. Sinds 2017 hebben we ook haarproducten aan ons beauty-assortiment toegevoegd. Ondertussen hebben we al meer dan 1,5 miljoen klanten aan ons weten te binden en zijn we langzaam ook de rest van Europa aan het veroveren.

Waar ben je trots op / hoe onderscheiden jullie je van je concurrent?

We zorgen ervoor dat onze klanten echt even kunnen genieten. Van de beste beautymerken, de mooiste producten, goede service, maar vooral ook van onze lage prijzen.

Welke trends zie je binnen de e-commercemarkt?

Een van de trends binnen de e-commercemarkt is uiteraard de verkoop via platformen zoals Amazon en bol.com. Overigens een trend waar wij niet aan mee doen. We geloven in onze eigen webshop en aanpak. Via een platform kun je nooit dezelfde kwaliteit en advies aan de klant bieden. Het is veel verstandiger iemand een klant van je eigen winkel te maken, dan iemand een klant van bol.com te maken en daarvoor ook nog commissie af te dragen. Wij willen ons onderscheiden als beautyspecialist en dan moet je niet op een platform zijn.

Welk toekomstplannen hebben jullie nog?

We willen één van de grootste parfum- en beautywebshops van Europa worden.

Waarom ben je lid geworden van Thuiswinkel Waarborg?

We doen er alles aan om een betrouwbare webshop te zijn voor onze klanten en het Thuiswinkel Waarborg keurmerk draagt bij aan dat vertrouwen. Daarnaast vonden we het goed ons aan te sluiten bij een organisatie die de belangen van webshops behartigt.

Deel dit nieuwsartikel