Even voorstellen: Thuiswinkel-lid Photogifts.nl

Categorie
Gepubliceerd op: 26 februari 2021
Bijgewerkt op: 26 februari 2021
Geschreven door
Foto's Van Strand

We maken kennis met Albert Foekema, marketingmedewerker voor het bedrijf ZWF. ZWF heeft als dochteronderneming het merk Photogifts.nl op 15 september 2007 in de markt gezet voor de verkoop van wanddecoraties naar de consumentenmarkt. Ze zijn inmiddels vijf jaar lid bij Thuiswinkel.org. 

Kun je iets meer vertellen over jullie achtergrond en waarom jullie deze webshop zijn gestart?

"Als sign-bedrijf willen we zoveel mogelijk inhouse produceren. Zo zijn er investeringen gemaakt in grote printmachines waarvan de Durst P10 plaatprinter het paradepaardje is. Vanuit ZWF werd uitsluitend de zakelijke markt bediend, echter merkten we dat ook de consument veel interesse toonde in de mogelijkheden omtrent fotoprints op plaatmaterialen als aluminium of hout. Zodoende hebben we Photogifts.nl opgericht met als doel het verkopen van wanddecoraties met eigen fotomateriaal van de consument."

Waar ben je trots op?

"Wij zijn vooral erg trots op wat we op het gebied van sign aan maatwerk kunnen realiseren. We zijn trots en onderscheidend als het aankomt op formaat en kwaliteit. We realiseren fotoprints tot op de centimeter nauwkeurig, de klant kan dan ook zijn eigen formaat invoeren zonder aan vaste formaten vast te zitten. De kwaliteit die onze printers realiseren is dermate hoog dat het museawaardige fotoprints zijn. Vakspecialisten erkennen de hoge kwaliteit, er wordt regelmatig een lovende review over geschreven op Trustpilot. Als laatste, maar ontzettende belangrijke pijler de communicatie met de klant. We hebben met de jaren alles in het werk gesteld om de klant snel en duidelijk aan antwoorden te kunnen helpen, waar deze vragen ook gesteld worden. Om deze vragen deskundig te kunnen beantwoorden worden medewerkers door onze eigen vakspecialisten onderwezen en worden er op regelmatige basis cursussen onderhouden."

Welke trends zie je binnen de e-commercemarkt?

"In mijn vakgebied van online marketing zie je dat we boven op alle kanalen moeten zitten om onszelf goed zichtbaar te houden. De concurrentie is groot en er zijn talloze niche websites. Door de jaren heen zijn we steeds meer content gaan ontwikkelen voor eigen, maar ook externe platformen, voor dat extra stukje zichtbaarheid."

Welk toekomstplannen hebben jullie nog?

"Meer van hetzelfde en van hetzelfde meer maken. De verkoop van de 'traditionele' wanddecoraties blijven ongekend populair. Maar we ontwikkelen regelmatig nieuwe soorten wanddecoraties, gebaseerd op de traditionele. Denk maar aan de talloze mogelijkheden die er zijn aan fotovormen. Of de verschillende toepassingen die er zijn met de verschillende materialen als behangcirkels."

Waarom ben je lid geworden van Thuiswinkel Waarborg?

"Ik heb hier persoonlijk op aangedrongen, ruim 5 jaar geleden. Door de vele websites en aanbieders van dergelijke producten is het belang groot om de klant het volste vertrouwen te kunnen geven bij het online bestellen van producten. Daar hoort een keurmerk bij dat regels en richtlijnen tot veilig online winkelen biedt."

Deel dit nieuwsartikel