Thuiswinkel Homepage Afb Consumenten1920x1080 Kleurschema 1.1

Online shoppen doen we steeds bewuster

Want wat én waar we kopen maakt een steeds groter verschil. Met ons Thuiswinkel Waarborg, juridische back-up en een flinke dosis kennis zorgen we ervoor dat jij slimme keuzes kan maken. Zo groeien we samen naar een veiligere, duurzamere en innovatievere toekomst. 

Zoek binnen leden

Toon alle leden

De zekerheid van Thuiswinkel Waarborg

  • De betaling is veilig
  • Je privacy wordt geborgd
  • Onafhankelijke geschillencommissie
  • Je weet bij wie je koopt
  • 14 dagen bedenktijd
  • Producten achteraf betalen

Alle zekerheden

Wij helpen je veilig online shoppen

Online shoppen doen we allemaal en elk jaar geven we er meer geld aan uit. Maar wat zijn jouw rechten en plichten als koper? En hoe kun je checken of je bij een veilige webwinkel koopt?

Wij geven je tips en beantwoorden de veelgestelde vragen.

Ga naar het helpcenter

Heb je zelf een webshop? 

Thuiswinkel Waarborg is met 92% het bekendste keurmerk van Nederland. Ook is Thuiswinkel Waarborg het meest kwalitatieve keurmerk voor webshops; alleen de beste webwinkels kunnen lid worden. Wil jij een gecertificeerde webwinkel waarmee je meer conversie haalt? Sluit je dan aan bij onze club.

Lees meer over lid worden

Maak shoppen slimmer

Iedereen zit met dezelfde vraag. Wat is slim? Want de wereld van digital commerce verandert in ongekend tempo. De kansen voor ondernemers ontwikkelen zich net zo snel als de behoeftes van consumenten. Daarom inspireert, faciliteert en mobiliseert Thuiswinkel.org al haar leden met kennis, inzichten en tools. Want alleen zo groeien we samen naar een veiligere, duurzamere en innovatievere toekomst. Dus groei ook mee en maak shoppen slimmer.

LEES MEER

Nieuw: Ecom Tomorrow-magazine

Dit jaar lanceren we de eerste editie van het magazine: Ecom Tomorrow. Dit magazine vervangt het ShoppingTomorrow-boek, waarin de afgelopen tien jaar de bluepapers zijn gebundeld.

Bekijk nu de eerste editie van het glossy magazine van ruim honderd pagina’s, vol met interviews, visies, caseverhalen en toekomstscenario’s.

Bekijk het magazine

Statistieken

0
Aantal webwinkels in Nederland

De e-commercemarkt in cijfers

0
Aantal e-Academy e-learnings
0
Online omzet* in miljarden euro's
0
Aantal online shoppers in miljoenen
0
Aantal jaar dat Thuiswinkel.org bestaat

Actueel

Duurzaamheid 800 X 400 (1)

Wist je dat het verwerken van een retour een webwinkel gemiddeld €12,50 kost? Daarom werken webwinkels hard aan het verminderen van het aantal retouren. In dit artikel lees je hoe ze dat doen.

Duurzaam Online Winkelen

Wist je dat online winkelen niet per definitie minder duurzaam is dan fysiek winkelen? In dit artikel geven we je tips om zo verantwoord mogelijk online te winkelen.

Faillietverklaring800 X 400

Op 31 oktober 2023 heeft de rechtbank Noord-Nederland Droginet B.V. (www.koopjesdrogisterij.nl, www.drogisterij.net en www.internetdrogisterij.nl) failliet verklaard en een curator aangesteld.