JASY living

Lid logo

Gecontroleerde contactgegevens

Telefoonnummer
KvK
KvK 76408302
Vestigingsadres
Molenzigt 4
3328LS DORDRECHT
Nederland

certificaat

Informatie

JASY living, een bedrijf met passie voor woonaccessoires, interieur en verlichting. Onze collectie stellen we met veel liefde en aandacht samen.

In 2019 werd JASY living opgericht. Aan de keukentafel zijn we gestart met het inpakken van onze eerste orders. Al snel kwam daar onze eerste unit bij Loods 5 bij zodat we ons assortiment ook fysiek konden aanbieden. Na verloop zijn we ons gaan uitbreiden met (klein)meubelen en verlichting. Zo kunnen we onze klanten nog beter bedienen en hebben we voor ieder wat wils.

We weten als geen ander dat thuis de basis is waar mensen zich vaak het fijnste voelen. Een eigen plek ingericht met comfortabele meubelen en sfeervolle verlichting. Daar denken wij graag in mee. Zo bezoeken wij regelmatig beurzen en leveranciers op zoek naar de mooiste woonaccessoires, interieur en verlichting. We zijn dan ook altijd op zoek naar dat ene speciale artikel. Iets waarvan ons hart sneller gaat kloppen: het voelen van een onregelmatig patroon of structuur, een oogverblindende kleur of dat we geraakt worden door de pure eenvoud van een artikel. Deze momenten leggen we vast en zo ontstaat onze collectie.