ZO schoon

Lid logo

Gecontroleerde contactgegevens

Website URL
Telefoonnummer
KvK
KvK 85207764
Vestigingsadres
Entrada 100
1114 AA Amsterdam
Nederland

certificaat

Informatie

Een schoon huis zonder de planeet om zeep te helpen!
ZO is het eerste écht duurzame schoonmaakmerk! De nieuwe manier van schoonmaken. Met ZO wordt schoonmaken leuk, duurzaam én impactvol.

Mix it. Clean it. Save it.
Reinigers van ZO zijn concentraten. Je mixt ze zelf met water uit de kraan: in een forever bottle die een leven lang meegaat en die zo mooi is dat je hem niet wegstopt, maar gewoon neerzet. Dat heeft heel veel voordelen. We hoeven bijvoorbeeld geen water te vervoeren, je bespaart al gauw 40 plastic flessen per jaar en je maakt ongemerkt vaker schoon. Zonder dat je de planeet om zeep helpt.

Ook goed voor je portemonnee
Met ZO maak je goed en veilig schoon, zonder afval en zonder verspilling. Kant-en-klare producten die vaak voor meer dan 95% uit water bestaan, en verpakt zijn in single use plastic flessen heb je niet meer nodig. Onze producten zijn 100% natuurlijk, afbreekbaar en vegan. Gebruikte verpakkingen van ZO bewaar je in de recyclebox en stuur je na gebruik retour. En ZO is niet alleen goed voor de planeet, maar ook voor je portemonnee. Een gemiddeld huishouden bespaart per jaar maar liefst 40 plastic flessen en 30 liter schoonmaakmiddel en zeep. Schoonmaken met ZO kan al vanaf € 1,50 per maand. Want de reinigers gaan lang mee en zijn heel zuinig in gebruik.