Werk aan de Muur

Lid logo
4,5 sterren
9,4/10 op Kiyoh

Gecontroleerde contactgegevens

Telefoonnummer
KvK
KvK 54387450
Vestigingsadres
Hendrik Figeeweg 3G-6
2031 BJ Haarlem
Nederland

certificaat

Informatie

Wat is Werk aan de Muur? Werk aan de muur is een online platform waarop beelden van duizenden beeldmakers kunnen worden gekocht. Je kiest een beeld, bepaalt op welk materiaal en formaat je het beeld wilt, en binnen 10 werkdagen hangt het aan je muur. Amateur en professionele beeldmakers kunnen zelf hun werk aanbieden bij Werk aan de muur. Oorsprong? Oprichter Jasper van der Meij is zelf fotograaf en was op zoek naar een platform om zijn eigen werk en het werk van anderen te verkopen. Hieruit kwam Werk aan de Muur voort. Waarom Werk aan de Muur? Met een beeld van Werk aan de Muur heb je een bijzonder én betaalbaar werk dat bij slechts weinig anderen ook aan de muur zal hangen. Dat in tegenstelling tot bijvoorbeeld bekende canvassen van IKEA. Werk aan de Muur biedt dus de uniekheid van een kunstgalerie maar dan voor vriendelijkere prijs.

Reviews voor Werk aan de Muur

Totaal score in de laatste 12 maanden
9,4
Totaal aantal beoordelingen
1644
Aanbevelingen
99%

Nieuwste reviews

 • Reviewscore voor webshop
  9

  Goed advies en perfect afgehandeld

  8 april 2024
  4,5 sterren
  Bestelling gedaan met een zwart frame. Werden keurig gebeld daar we een licht doek hadden. De kans op doorschijnen was aanwezig. Men gaf suggestie om een dikker doek te nemen (geen meerprijs) en dat in dat geval de isolatie niet heel veel zou toevoegen. Overall perfect advies, meedenken en goedkoper alternatief. Echt top!
  Arjan van der Bij
  HOORN NH
  Reactie van het bedrijf
  Wat een fijne review Arjan, bedankt daarvoor! Wij wensen jou heel veel plezier toe van je nieuwe kunstwerk.
 • Reviewscore voor webshop
  10

  Makkelijke montage en schitterend resultaat

  17 maart 2024
  5 sterren
  Snel besteld en snel in huis. Misschien jammer dat niet elke maat combinatie te maken is, maar dat is dan het enige.
  Arjan en Natascha
  Maassluis
  Reactie van het bedrijf
  Hi Arjen en Natascha! Wat tof om het eindresultaat zo te zien, heel erg mooi geworden. Mochten er vragen zijn over de mogelijkheden kunnen jullie altijd contact opnemen met onze klantenservice, zij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Heel veel plezier van jullie prachtige kunstwerk.
 • Reviewscore voor webshop
  9

  Mooi maar duur

  13 februari 2024
  4,5 sterren
  Artprint hangt mooi strak aan de muur. Ik ben er erg blij mee. Ik vind alleen dat grotere werken in verhouding te duur zijn, of te wel je betaald voor een 120cm werk minstens tweemaal zoveel als een 60 cm doek. Eerlijker zou zijn als de cm prijs afneemt bij een groter doek. Zo werkt het bij drukwerk ook. Verder niets dan lof voor de mooie producten.
  AN.
  NH
  Reactie van het bedrijf
  Wat leuk te horen dat je zo blij bent met je nieuwe kunstwerk, heel goed gekozen bij jouw interieur!

  Bedankt voor je feedback over de prijzen, echter zijn onze producten anders dan drukwerk, waardoor de prijsconstructie anders in elkaar zit. Wij zijn een platform voor kunstenaars waarbij de kunstenaar per verkocht werk een marge ontvangt. Een werk van 60x60 cm past 4 x in een werk van 120x120 cm hierdoor kan het kloppen dat het werk op dat formaat 2 keer zo duur uitvalt.

  Mocht je hier vragen over hebben kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je dan graag verder.