Waterpompshop

Lid logo

Gecontroleerde contactgegevens

Telefoonnummer
KvK
KvK 58458549
Vestigingsadres
Stationsplein 91
5211 BM 's-Hertogenbosch
Nederland

certificaat

Informatie

Aangenaam, wij zijn Waterpompshop.nl. In onze webshop vindt u totaaloplossingen voor de meest uiteenlopende waterproblemen. Staat uw kelder onder water door hevige regenval? Geeft uw douchekop te weinig waterdruk? Wilt u de tuin besproeien, of een zwembad leegpompen? Dan hebben wij een praktische oplossing op maat voor u. Kant-en-klaar!

Het verhaal achter Waterpompshop.nl

We gaan terug in de tijd, naar 2011. Dat jaar besloten we, naast onze webshop voor verfspuiten, een nieuwe markt te betreden. We ontdekten dat er online grote vraag was ontstaan naar producten voor het oplossen van allerlei waterproblemen. Een vraag waar wij een efficiënt antwoord op hebben gegeven in de vorm van totaaloplossingen waar de klant direct mee aan de slag kan. Zo min mogelijk technische taal, zoveel mogelijk kant-en-klare oplossingen en service van begin tot eind in de vorm van vakkundige productspecialisten, toegankelijke handleidingen, blogs, online keuzehulp en uitlegvideo’s.

Inmiddels zijn we ruim 10 jaar verder, zijn we actief in zeven landen en hebben we meer dan 200.000 tevreden klanten geholpen in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië en het Verenigd Koninkrijk. Dankzij ons internationale karakter, doen we veel waardevolle kennis op. De kennis die wij hiermee opdoen in het ene land, passen we vervolgens toe op de webshops in de andere landen. Hierdoor vullen de markten elkaar sterk aan en bieden wij u als klant de best denkbare totaaloplossing.

En dit is hoe wij u helpen

Waterproblemen zijn vaak dringend, omdat u negen van de tien keer pas opmerkt dat u een waterpomp nodig heeft op het moment dat het probleem zich ook daadwerkelijk voordoet. Daarom maken we er bij Waterpompshop.nl werk van om u zo snel mogelijk te helpen aan een oplossing op maat. Hoe wij dat doen?

Allereerst in het advies. Waterpompshop.nl biedt een schat aan informatie om u te adviseren in het maken van de juiste keuze. Mocht u er zelf niet uit komen, dan staat onze behulpzame klantenservice voor u klaar: telefonisch, maar ook via e-mail, chat én WhatsApp.

Zodra u de juiste keuze heeft gemaakt, wilt u uw bestelling zo snel mogelijk ontvangen. Dat begrijpen wij als geen ander. Het grote voordeel is dat wij onze eigen voorraad beheren en 95% van onze pakketten vanuit ons eigen distributiecentrum versturen. Met meer dan 80.000 producten op voorraad kunnen wij u razendsnel van de voorgestelde oplossing voorzien. Bestelt u op werkdagen of op zondag vóór 22.00u, dan heeft u het pakket normaliter de volgende dag in huis.

Heeft u tijdens / na de installatie of enkele jaren later nog vragen over uw product of situatie? Ons team van ervaren experts staat te allen tijde voor u klaar om u te helpen.

Zo onderscheiden wij ons van de rest

Wilt u weten wat ons bijzonder maakt? Dat is een vraag die we graag voor u beantwoorden. Bij Waterpompshop.nl:

  • Staat de totaaloplossing, en daarmee u als klant, centraal;
  • Bieden we alle informatie om een goede keuze te maken - in begrijpelijke taal;
  • Hebben we een breed assortiment met kwalitatieve producten van erkende merken;
  • Bent u verzekerd van razendsnelle levering vanuit onze eigen voorraad;
  • Stopt de service niet na de aanschaf van een product;
  • Staat een team met vakkundige productspecialisten voor u klaar.