Voortman Mode

Lid logo

Gecontroleerde contactgegevens

Telefoonnummer
KvK
KvK 08169726
Vestigingsadres
Haarstraat 37
7462 AK Rijssen
Nederland

certificaat

Informatie

Bij ons, bij Voortman Mode, vind je de mooiste modemerken voor dames. Fabienne Chapot, Moliin, Lolly's Laundry en MSCH Copenhagen vormen een binnenkomer. Daarnaast merken als Colourful Rebel, Freebird en Polo Ralph Lauren. Ook vind je bij ons de mooiere merken Anna, Moscow, Oui en Josephine&Co. Voor het klassieke segment voeren wij merken als Frank Walder, Herman Lange, Lilytime en Sommermann. Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor een mooie jas van Barbara Lebek, Moscow en Peuterey. Hartelijk welkom!

Geschiedenis

Sinds de jaren 70 zijn wij gevestigd aan de Haarstraat in Rijssen. Startend met een damesmode winkel inclusief kinderafdeling, zijn wij door de jaren heen uitgegroeid tot een specialistische damesmodezaak. Zoals men vroeger al zei: de betere merken in de damesmode!

Team Voortman Mode

Wij staan als team Voortman Mode graag voor je klaar. In onze winkel willen we je graag een fijne shop-beleving geven. Samen met jou gaan we op zoek naar een perfecte outfit voor elk kleedmoment. Iedereen bij ons draagt hieraan z'n steentje bij. Samen organiseren we de logistiek, zorgen we voor een goede samenwerking tussen de webshop en de winkel. Moet er wat aan je kleding vermaakt worden? Dan staan onze coupeuses voor je klaar.

Je zult merken dat we veel samenwerken in onze winkel. In de winkel pakken we de pakketten van onze webshop in, maken we onze social media posts en is onze coupeuse aan het afspelden. Alles om ervoor te zorgen dat jij als klant op nummer 1 staat.

Al 94 jaar jouw winkel in damesmode

Voortman Mode is al 94 jaar jouw damesmode winkel. Ons team van enthousiaste verkoopsters helpt jou met liefde een mooie outfit bij elkaar te zoeken. Wij vinden het leuk om ons te blijven ontwikkelen en te laten inspireren, zodat we ook jou kunnen inspireren met de mooiste mode. In onze winkel staan we altijd voor je klaar met kleuradvies en stijltips. Samen gaan we op zoek naar de perfecte outfit. Wij trakteren je natuurlijk ook graag op een heerlijk kopje koffie of cappuccino.