Gecontroleerde contactgegevens

E-mail
Telefoonnummer
KvK
KvK 73232211
Vestigingsadres
Einsteinstraat 17
3316GG Dordrecht
Nederland
VOORDEELSCOOTERS IS HET VOORDELIGSTE ADRES VOOR UW SCOOTERPLEZIER!

1  

Destijds begonnen met de verkoop van scooters uit een garagebox. Nu zijn we uitgegroeid naar een groot team van scooterfanaten. Wij helpen u graag in onze webwinkel, maar ook in een van onze winkels. We verkopen ruim 2500 scooters op jaarbasis en zijn daarmee een van de grootste scooterwinkels van de Benelux.

Het volume voordeel wat dit oplevert rekenen wij door aan onze klanten. Je kan bij ons dus altijd rekenen op de scherpste prijzen!

WIJ BEGRIJPEN PRECIES WAAR JE NAAR OP ZOEK BENT EN DOEN ONS UITERSTE BEST OM JE ZO GOED MOGELIJK TE WOORD TE STAAN.

2  

Of je nu op zoek bent naar goedkope scooters of retro scooters, wij helpen je precies te vinden wat je zoekt. Vooral voor beginnende scooterfanaten is dat heel fijn, want je ziet al gauw door de bomen het bos niet meer. En is die scooter die twee keer zo duur is als die andere ook echt twee keer zo goed? Moet je een verzekering afsluiten? Wat komt er nog meer bij kijken?

Op dat soort vragen hebben wij een antwoord, omdat we het belangrijk vinden dat we je goede service verlenen.

Als blijkt dat de scooter niet met de mobiele werkplaats te repareren is nemen wij de scooter/brommer direct mee voor reparatie in onze centrale werkplaats te Dordrecht. De scooter wordt vervolgens door onze eigen bezorgdienst weer zo snel mogelijk bij je terugbezorgd.

KWALITEIT

3  

We kunnen over onszelf vanzelfsprekend zeggen wat we willen, maar een keurmerk is nuttig om ons verhaal te staven. Daarom zijn we ook thuiswinkel.org lid, zo kunnen we uitdragen dat we passie voor ons vak hebben. Ook kun je dankzij dat keurmerk ervan op aan dat we alle broodnodige kennis in huis hebben om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

BETALINGEN

4  

Vanzelfsprekend zit je niet te wachten op een scooterleverancier die moeilijk doet als puntje bij paaltje komt. Wij willen de aankoop van een scooter zo gemakkelijk mogelijk voor je maken. Woon je niet in de buurt van onze winkel? We bezorgen onze scooters in heel Nederland . Gaat er eens iets stuk en heb je geen mogelijkheid om naar onze winkel te komen?

Geen probleem, dan komen we graag naar jou toe. We bieden namelijk ook service aan huis. Heb je vragen over onze thuisservice neem dan contact op via onze telefonische helpdesk.

GEMAK

5  

Ook als het op betalingen aankomt, willen we onze klanten gemak en comfort bieden. Ten eerste hoef je bij ons geen aanbetaling te doen als je een scooter bestelt. Je bent dus geen geld kwijt voordat je daadwerkelijk weet en ziet wat je koopt. Aangezien scooters een grote aankoop zijn, kun je er ook voor kiezen om gespreid te betalen. Zo kun je een scooter aanschaffen zonder dat je de rest van de maand op zwart zaad zit.

DE BESTE PRIJS

6  

Wij bieden goede service voor een scherpe prijs. Hoe doen we dat? Allereerst zorgen we ervoor dat we onze scooters goedkoper kunnen inkopen. Al onze scooters zijn eigen import en komen direct vanuit de fabriek. Daardoor hoeven we geen torenhoge bedragen voor ons assortiment neer te leggen. Dat verschil kunnen we in eigen zak stoppen, maar wij kiezen ervoor om onze klanten ervan te laten profiteren. Zo ben je minder kwijt en verlaat elke klant dubbel en dik tevreden onze winkel: precies wat we willen.

Heeft u nog vragen? neem gerust contact met ons op via: 085 4016830 wij zijn u graag van dienst.