Gecontroleerde contactgegevens

E-mail
Telefoonnummer
Vestigingsadres
Woudbes, 31
2318AX Leiden
Nederland

Vakantiehuizen en villa's met privé zwembad

Villapiscine is het portaal waar u moet zijn voor een vakantiehuis met privé zwembad! Wij hebben vele vakantiehuizen en villa's op onze website in populaire landen zoals FrankrijkSpanjeItaliëCuraçao en Bonaire. Bent u liever dichterbij huis? Natuurlijk hebben wij ook vele Vakantiehuizen met een privé zwembad in NederlandBelgië en Duitsland beschikbaar.

Wellness: jacuzzi/hottub, binnenzwembad en sauna

Bij Villapiscine.nl vindt u de meeste luxe vakantiehuizen en villa's, voorzien van alle mogelijke wellness voor een geweldige vakantie.

Onze website bevat een divers aanbod van woningen die net iets extra's bieden omdat ze zijn voorzien van een (privé) binnenzwembad, sauna, zonnebak of jacuzzi/hottub.

Groepshuizen met zwembad

Wilt u erop uit met een groep vrienden en/of familie en zoekt u een vakantiehuis of villa met alles erop en eraan? Kies voor een vakantiewoning met een (binnen)zwembad, een pooltafel of een jacuzzi. We hebben vele huizen waar u als groep terecht kunt met een hoop luxe faciliteiten. Bekijk ook onze mogelijkheden voor groepshuizen met een zwembad.