Gecontroleerde contactgegevens

E-mail
Telefoonnummer
KvK
KvK 28102473
Vestigingsadres
Harsweg 13
2461 EZ TER AAR
Nederland
Tuinhout Discount is een onderneming met de passie voor tuinhout. Ons bedrijf is al ruim 40 jaar gespecialiseerd in tuinhout en bijbehorende accessoires. Naast onze webshop hebben wij ook een winkel met een showroom van ruim 1100m2 gevestigd in Ter Aar. Tuinhout Discount richt zich op de particulier, hovenier en aannemer. Al verschillende generaties leeft de familie tuinhout en is er veel kennis en ervaring opgebouwd.

U kunt bij onze houthandel Tuinhout Discount terecht voor alle soorten tuinhout, namelijk; HardhoutDouglasVuren, maar ook voor Eiken. Naast tuinhout in de vorm van plankenbalkenvlonderplankenprofielplanken en palen bieden wij ook andere producten voor in de tuin aan. Zo hebben wij bijvoorbeeld een grote collectie blokhuttentuinhuisjesoverkappingenkapschuren en tuinschermen.

Gaat u hout kopen? Omdat er bij houthandel Tuinhout Discount geen tussenschakels zijn, is hout kopen bij ons extra voordelig. Daarnaast hebben wij regelmatig speciale aanbiedingen, waarmee u nog meer voordeel kunt behalen.