Gecontroleerde contactgegevens

Website URL
E-mail
Telefoonnummer
KvK
KvK 22048393
Vestigingsadres
Schuttershofweg 1h
4538AA Terneuzen
Nederland

Bij Tadaaz vind je kaartjes, decoratie en cadeaus voor alle ‘Happy Moments’ in jouw leven. Ga je binnenkort trouwen, wacht je op de geboorte van jullie kindje, vier je binnenkort een bijzonder feest, of misschien wel de communie van je zoon of dochter? Met een feestelijke uitnodiging, trouwkaart of geboortekaartje van Tadaaz vier je deze bijzondere momenten met vrienden en familie. Ook met kerst vergeet je je geliefden niet en stuur je hen de mooiste kerstkaarten met een ‘personal touch’. Tadaaz staat vooral bekend vanwege de enorme creativiteit in ontwerpen en de kwalitatieve afwerking. Laat je verrassen in onze webshop!

Niet alleen voor uitnodigingen en kaartjes kun je bij Tadaaz terecht. Organiseer jij een feestje of bereid je je voor op een feestelijke gebeurtenis zoals je huwelijk of de geboorte van je zoon of dochter? Dan kun je helemaal uitpakken met uitnodigingen, geboortekaarten, trouwkaarten, decoratie, tafeldecoratie, bedankjes, bedankkaartjes en gepersonaliseerde cadeaus in dezelfde stijl! Door te kiezen voor hetzelfde design maak je jouw ‘Happy Moment’ helemaal af!

Voor bijzondere momenten in je leven speel je graag op zeker. Wij ook. Daarom kun je op onze website eenvoudig een proefdruk bestellen. Zo kun je de kwaliteit en afwerking van je kaartje vooraf zien en weet je zeker dat je de uitnodiging of kaart met een gerust hart kunt bestellen. Heb je een vraag? Dan staat ons team van Klantenservice medewerkers graag voor je klaar. Met hun persoonlijke aanpak zijn we zeker dat ze jou verder kunnen helpen!

Tadaaz.nl in een notendop:

  • Kaartjes, decoratie en cadeaus voor geboorte, huwelijk, feest, communie en kerst
  • Bestel gerust een proefdruk om je ontwerp vooraf te bekijken
  • Besteld op een werkdag voor 14u? 95% wordt de volgende dag geleverd!
  • Klanten geven ons een 8,7 op 10
Tadaaz, cards for Happy Moments