Spirituele Club FGA

Lid logo

Gecontroleerde contactgegevens

Telefoonnummer
KvK
KvK 61503894
Vestigingsadres
32 Slotmakersstraat
8754EM Makkum
Nederland

certificaat

Informatie

Welkom! Als mental, psychic en healing medium heeft Ellen al vele jaren als missie om zelfbewuste vrouwen te helpen bij het doorbreken van patronen. Ze helpt hen om naar hun innerlijke wijsheid te luisteren, zodat ze al hun twijfels kunnen loslaten en antwoorden kunnen vinden op hun levensvragen.

Binnen de online Feel great Academy is Ellen een bron van inspiratie en moedigt ze je aan om onder andere contact te maken met je gids, zodat je antwoorden kunt vinden op jouw levensvragen. De wekelijkse live healing sessies van Ellen zijn helend en inspirerend, en ze ondersteunen je spirituele groei en bewustwording. Door deze sessies wordt de verbinding met jezelf sterker en groeit je zelfvertrouwen. Alle antwoorden liggen immers binnenin jezelf, dichterbij dan je denkt, en ze geven je toegang tot de ongeziene wereld.

Wat de FGA zo bijzonder maakt, is dat het toegankelijk is voor iedereen, vanwege de laagdrempeligheid en de privacy binnen de besloten online club. Ze wil jou en anderen de kans geven om de kracht van innerlijke wijsheid en spirituele groei te ervaren.