Gecontroleerde contactgegevens

E-mail
Telefoonnummer
KvK
KvK 66151813
Vestigingsadres
Willem I straat 57
6001VS Weert
Nederland

Rolgordijnen op maat van HEWO Rolgordijn.com

Rolgordijnen op maat  zijn enorm veelzijdig. Je kunt ze gebruiken om je slaapkamer te verduisteren, de zon buiten te houden in je studiekamer, je privacy te waarborgen in je badkamer of de juiste sfeer en akoestiek te creëren in je woonkamer. Voor elke toepassing en ruimte heeft Rolgordijn.com een oplossing met de meest uitgebreide collectie van rolgordijn stoffen en kleuren van Nederland. Een verduisterend rolgordijn of toch liever een semi transparant of transparant rolgordijn? Sfeer creëer je zo met een HEWO rolgordijn!

Bespaar tot 50%!

Bij Rolgordijn.com kun je ook losse rolgordijnstof op maat bestellen. Met deze unieke service kun je tot 50% op de kosten van een rolgordijn besparen en spaar je tegelijkertijd het milieu.

Kwaliteit door 35 jaar ervaring.

HEWO Raamdecoratie BV levert al 35 jaar raambekleding op maat en wij maken alle rolgordijnen zelf in onze eigen fabriek in Weert. Hierdoor profiteer je als klant van de beste kwaliteit rolgordijnen tegen de laagste prijs met een voordeel oplopend tot 70%. Je koopt je voordelige rolgordijnen online en ze worden direct vanaf de fabriek geleverd. Met 5 jaar garantie en altijd gratis en snel op afspraak thuis geleverd. Bestel gratis kleurstalen of kom eens kijken in onze showroom bij onze fabriek en overtuig jezelf.