Printerland.nl

Lid logo

Gecontroleerde contactgegevens

Telefoonnummer
KvK
KvK 71186433
Vestigingsadres
Laan der Techniek 6
3903 AT Veenendaal
Nederland

certificaat

Informatie

uw gespecialiseerde printerwebwinkel

Bent u op zoek naar een nieuwe, betrouwbare printer van goede kwaliteit? Bij Printerland bent u aan het juiste adres! Bij ons vindt u de beste printers van alle grote merken. Deze liggen ruimschoots op voorraad in ons magazijn in Veenendaal. Vanuit daar kunnen wij u bijna elke printer de volgende dag al leveren. Dat is wel zo fijn, want u bestelt waarschijnlijk pas een printer wanneer u die echt nodig heeft.

Printerland biedt momenteel een uitgebreid assortiment aan printers van alle grote merken. Maar dat was niet altijd zo. Toen wij begonnen, boden wij slechts een klein aantal met zorg geselecteerde printers aan. Daar waren onze klanten dik tevreden over, maar al snel werd gevraagd om andere types en merken. Natuurlijk gaven wij gehoor aan de vraag van onze klanten en daarom is Printerland nu dé plek voor printers van ALLE merken. Wij houden de printermarkt nauwlettend in de gaten, zodat u ook de nieuwste modellen als eerste bij ons bestelt.

Het team van Printerland helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Heeft u vragen over printerfuncties? Bel of mail ons; wij helpen u graag bij het vinden van de printer die het best bij uw thuis- of kantoorsituatie past.