OverhemdenOnline.nl

Lid logo
4,5 sterren
9,1/10 op Kiyoh

Gecontroleerde contactgegevens

Telefoonnummer
KvK
KvK 28008642
Vestigingsadres
Breestraat 152 - 154
2311 CX Leiden
Nederland

certificaat

Informatie

OverhemdenOnline.nl - Bij OverhemdenOnline.nl, de shirtspecialist van Nederland, kan men onder andere terecht voor een groot aanbod overhemden. De online shop is gespecialiseerd in overhemden met extra lange mouwen. Daarnaast verkoopt OverhemdenOnline.nl hoogwaardige herenmode voor een breed mannenpubliek; herenkleding van meer dan 50 topmerken als Gant, Vanguard, Pierre Cardin, John Miller, Gaastra, Lacoste, Profuomo, Ledûb, McGregor, Eton, Polo Ralph Lauren, Brax, Circle of Gentlemen, Profuomo en Superdry. Alle producten zijn van uitstekende kwaliteit. Het veelzijdige assortiment bestaat uit zakelijke mode en de betere vrijetijdskleding. Zowel de jongere modebewuste mannen, de moderne business man, en mannen met een klassiekere smaak kunnen bij OverhemdenOnline.nl slagen. In de webshop vindt men naast kleding in de gangbare standaardmaten, ook mode in grote maten en extra lange kleding zoals broeken in lange lengtematen en mouwlengte 7 overhemden. 

Reviews voor OverhemdenOnline.nl

Totaal score in de laatste 12 maanden
9,1
Totaal aantal beoordelingen
1267
Aanbevelingen
95%

Nieuwste reviews

 • Score
  10

  Mooie kleding en betrouwbaar

  24 februari 2024
  5 sterren
  Had een broek besteld. Voldeed niet aan mijn verwachting. Had het netjes terug gestuurd en ontving in een week het geld terug. Dat mag je verwachten maar toch ! Betrouwbare site.
  H
  Haarlem
 • Score
  7

  Bestelling was oké

  24 februari 2024
  3,5 sterren
  Precies wat besteld was, kwam.
  Janneke
  Putten
 • Score
  10

  snelle levering van een kwalitatief hoogwaardig product

  24 februari 2024
  5 sterren
  Website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Bestelling betrof een slipover/spencer. Prima kwaliteit voor een goede prijs.
  Leo
  Meijers