Oolaboo

Lid logo

Gecontroleerde contactgegevens

Telefoonnummer
KvK
KvK 53047796
Vestigingsadres
Zonnehorst 19
7207 BT Zutphen
Nederland

certificaat

Informatie

Oolaboo bekijkt schoonheid niet alleen vanuit het perspectief van uiterlijke schoonheid en verzorging aan de buitenkant. De maximale potentie van uiterlijke schoonheid wordt verkregen door net zoveel aandacht te besteden aan onze innerlijke schoonheid en gezondheid: onze binnenkant. Daarom moet alles wat we in en op ons lichaam gebruiken voedzaam en veilig zijn. Wat niet veilig genoeg is om in je mond te stoppen, gebruik je toch ook niet voor je huid?

 Oolaboo is de eerste professionele leverancier in nutricosmetics met een productaanbod gebaseerd op inner & outer beauty! Wij hebben volstrekt unieke ideeën over de beste en de veiligste manier van huidverzorging. Ons concept is een combinatie van waardevolle voedingsstoffen, resultaatgericht, direct en efficiënt om jouw huid van binnenuit te verzorgen in samenwerking met superieure en veilige huidverzorgingsproducten voor de buitenkant.
Oolaboo is hierdoor dé onmisbare link in huidverzorging voor de binnen- en buitenkant. Als je weet dat jouw huid zich iedere maand vernieuwd en huidverzorgingsproducten van buitenaf voor 30% effectief kunnen zijn, omdat deze alleen werkzaam zijn op de opperhuid, maar jouw huidconditie voor 70% wordt bepaald door voedingsstoffen die via jouw bloed naar de cellen worden getransporteerd, begrijp je dat huidverzorging met supplementen van binnenuit is aan te bevelen. Met deze link tussen inner & outer beauty biedt alleen Oolaboo je huidverzorging met 100% gegarandeerd resultaat!
Oolaboo producten bestaan uit voedende werkstoffen die vaak zowel gegeten als op de huid gebruikt kunnen worden, met als doel om de gezondheid van het totale lichaam als de huid te optimaliseren. Wij gebruiken bijvoorbeeld in plaats van parabenen in onze producten conserveringsmiddelen die tevens gebruikt worden in voeding. Dat is wel zo’n veilig idee! Ieder product is ontwikkeld met liefde en verrijkt met 100% dermatologisch geteste natuurlijke actieve nutriënten en kun je altijd verzekerd zijn van een samenstelling zonder PEG, parabenen, minerale oliën, siliconen en ftalaten. Wij produceren dus alleen veilige producten zonder dubieuze twijfelachtige stoffen. Onze huid is het grootste en belangrijkste orgaan van ons lichaam (gemiddeld 16% van het lichaamsgewicht)! Onze binnen- en buitenwereld worden van elkaar gescheiden door de huid. Daarom is het essentieel om de huid gezond te houden en optimaal te beschermen. Veel van onze geselecteerde actieve ingrediënten komen van nature ook voor in onze voeding en dat is een bewuste keuze. Diverse recente wetenschappelijke onderzoeken tonen namelijk aan dat het eten van de juiste voedingsmiddelen, zichtbaar kunnen bijdragen aan een mooiere huid. Veel stoffen worden door de huid opgenomen, dus hoe natuurlijker die stoffen zijn, hoe beter het is voor je lichaam, bovendien zijn natuurlijke stoffen complex samengesteld, ze bevatten ook dragerstoffen die ervoor zorgen dat de moleculen efficiënt door het lichaam kunnen worden opgenomen. Synthetische stoffen (vaak gebruikt in cosmetica) missen deze eigenschap, en moeten zodanig geconstrueerd worden dat ze dat ook kunnen, eenvoudig is dat niet en vaak werkt het ook niet.

Ons productprogramma is niet alleen gebaseerd op geavanceerde nutricosmetica in de vorm van actieve en natuurlijke voedingssupplementen, maar bestaat tevens uit een complete serie van kwalitatief hoogwaardige huidverzorgingsproducten. De samenwerking tussen deze producten garandeert buitengewone resultaten en is de reden waarom je nooit meer iets anders wilt gebruiken. Met een onlosmakelijke verbinding voor schoonheid bieden wij consumenten een actieve en natuurlijke maar bovenal veilige en verantwoorde oplossing voor hun schoonheids- en welzijnswensen.