Gecontroleerde contactgegevens

E-mail
Telefoonnummer
KvK
KvK 55464203
Vestigingsadres
De oude molen 12
5825KA Overloon
Nederland
Het adres voor al uw mediterrane bomen en planten

De Olijfboomspecialist is bij uitstek uw partner in het leveren, plaatsen en onderhouden van uw olijfboom, vijgenboom, palmboom, en andersoortige mediterrane planten. De Olijfboomspecialist is gevestigd in het pittoreske Overloon, gelegen in Noord-Brabant.

Vanuit onze vestigingsplaats in Nederland bedienen wij particuliere en zakelijke klanten in geheel Europa. Door directe inkoop en eigen plantages in noord Spanje hebben wij een ruim aanbod mediterrane bomen. De Olijfboomspecialist heeft (de naam zegt het al) een uitstekende productkennis, hierdoor zijn wij in staat voor iedere klant de juiste mediterrane boom te vinden en/of de juiste tuinambiance te creëren.  

Ook voor de inrichting van uw showroom, horecagelegenheid of bedrijfstuin is de olijfboomspecialist uw partner op het gebied van stijlvolle aankleding! Grote projecten voor overheidsinstellingen kunnen wij professioneel begeleiden. Wij hebben ook speciale onderhoudscontracten om u werk uit handen te nemen.  

Het is onze taak uw wens tot uitvoering te laten komen. Service is dan ook het geen wat bij de olijfboomspecialist hoog in het vaandel staat. Dit alles tegen een zeer concurrerende prijs.

Of het nu gaat om een enkele mediterrane boom in een meubel, of een compleet mediterraan ingerichte tuin, de olijfboomspecialist heeft voor u altijd de juiste oplossing. Uw mediterrane droomtuin, onze passie.