Thuiswinkel Waarborg
certificaat

Thuiswinkel.org verklaart dat haar lid:
Klaverblad Verzekeringen
het Certificaat Thuiswinkel Waarborg mag voeren.

Dit betekent dat Klaverblad Verzekeringen als webshop is gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg. De bij de certificering geconstateerde werkwijze en gehanteerde voorwaarden zijn in overeenstemming met Nederlandse wet- en regelgeving. De (her)certificering vindt jaarlijks plaats.

Klaverblad Verzekeringen werd voor het eerst gecertificeerd op 29 maart 2011

Klaverblad Verzekeringen biedt jou ten minste de volgende 8 zekerheden:

 1. Het bedrijf bestaat écht en bereik je zo:

  Klaverblad Verzekeringen

  Vestigingsadres
  Afrikaweg 2
  2713 AW ZOETERMEER
  Nederland
   
  Postadres
  Afrikaweg 2
  2713 AW ZOETERMEER
  Nederland
   
  Telefoonnummer 079 3204204
  E-mail
  Website URL http://www.klaverblad.nl
   
  KvK 27016035
  Lid sinds 29 maart 2011
 2. Algemene voorwaarden financiële diensten

  Voor jou zijn de algemene (polis) voorwaarden van Klaverblad Verzekeringen direct toegankelijk en van toepassing. Je vindt de voorwaarden op de website bij de financiële producten.

 3. Helder aanbod: je weet precies wat je koopt

  Elk product en/of elke dienst heeft een duidelijke omschrijving die overeenkomt met de werkelijkheid.

 4. Overzichtelijk bestelproces

  Het bestelproces in de webshop verloopt via eenduidige stappen. Het is duidelijk wat je bestelt voordat je een aankoopverplichting aangaat en je krijgt nog een kans om deze te corrigeren voor het plaatsen van de bestelling.

 5. Prijzen zijn duidelijk

  Je wordt goed geïnformeerd over alle eventuele bijkomende kosten, zoals verzend-, betaal-, polis- of administratiekosten. Dus geen onaangename kosten achteraf.

 6. Veilige betaalomgeving

  Wanneer je een betaling doet in de webshop, verloopt dit via een beveiligde verbinding met een SSL-certificaat (HTTPS en/of slotje onder of boven aan de webpagina).

 7. Zorgvuldige omgang met jouw persoonsgegevens

  Klaverblad Verzekeringen heeft een maximale inspanningsverplichting om te zorgen voor veilig transport, veilige verwerking en veilige opslag van persoonsgegevens. Bovendien kun je je eenvoudig afmelden voor commerciële e-mails. Regelmatig spreekt Thuiswinkel.org Klaverblad Verzekeringen aan op deze verplichtingen. Aanvullend voert Thuiswinkel.org ICT-veiligheidstests uit op de webshops en platformen die gecertificeerd zijn.

  Lees hier hoe Thuiswinkel dit borgt.

 8. Gedegen klachtenbemiddeling en onafhankelijke geschillencommissie

  Heb je ondanks deze zekerheden toch een klacht? Meld het direct bij Klaverblad Verzekeringen of dien een klacht in via het klachtenformulier. Kom je samen niet tot een oplossing? Dan helpt Thuiswinkel.org jou gratis verder met klachtenbemiddeling. Als je hierna nog niet tevreden bent, kun je een geschil indienen bij onafhankelijke Klachteninstituut Financiële Dienstverlening, Kifid. Bekijk de procedure van Kifid.

Thuiswinkel Waarborg logo