Kabrita.nl

Lid logo

Gecontroleerde contactgegevens

Website URL
Telefoonnummer
KvK
KvK 55411886
Vestigingsadres
Dokter van Deenweg 150 4e verdieping
8025BM Zwolle
Nederland

certificaat

Informatie

Kabrita, van nature een voedzame optie

Kabrita opvolgmelk en kindermelk op basis van Nederlandse geitenmelk. Voor een soepele overgang van borstvoeding naar flesvoeding. Pasgeboren of al een paar jaar oud: iedereen heeft de juiste balans van voedingsstoffen nodig om gezond te blijven en zo goed mogelijk van het leven te genieten! Moedermelk is de beste manier om je baby te laten beginnen, maar als je geen borstvoeding kunt geven, is Kabrita's opvolg- en babymelk op basis van geitenmelk een zeer goede optie. We stellen onze producten met de grootste zorg samen en voegen ingrediënten toe om je baby een goede start in het leven **. Daarbij houden we rekening met de laatste wetenschappelijke bevindingen.

De redenen om voor geitenmelk te kiezen

Een groot deel van de wereldbevolking weet het al: geitenmelk smaakt heerlijk! Over de hele wereld wordt in veel landen traditioneel geitenmelk vaker gedronken dan koemelk. Ook al betekent dit niet dat er nog steeds veel meer koemelk dan geitenmelk wordt geproduceerd - hier in het Westen drinken we er vele liters van - ook in ons land wordt geitenmelk door steeds meer mensen ontdekt. Waarom is dat?

Het unieke karakter van geitenmelk

Geitenmelk is van nature mild en vormt een goede basis voor babyvoeding. Kabrita combineert de natuurlijke mildheid van geitenmelk met waardevolle voedingsstoffen. Dit doen we aan de hand van de laatste wetenschappelijke inzichten.** Ter geruststelling: flesvoeding op basis van geitenmelk heeft géén typische geitensmaak, maar is juist mild van smaak.

Onze geiten

Bij een bezoek aan een van onze geitenboerderijen in Nederland wordt u begroet door het gejank van de witte Saanengeiten. Meer dan 90% van onze geiten zijn van dit ras. We hebben ze niet (alleen) gekozen omdat ze zo mooi zijn, maar omdat ze heel goede en lekkere melk produceren. We houden zo veel van deze geiten dat we ons merk zelfs naar hen hebben vernoemd: "Kabrita" is afgeleid van het Spaanse woord voor kind, "cabrita".

Onze geitenhouders

Als u overweegt uw kind iets nieuws te geven, wilt u weten waar het vandaan komt. Bij Kabrita verzorgen we het gehele productieproces zelf. We beheren alle stappen zelf; van het ophalen van melk tot het vullen en uitdelen van de blikken. Aan de voet van Kabrita zijn er ongeveer 70 geitenhouders die hun melk exclusief aan Kabrita leveren. Alle boeren houden Saanen witte geiten, die bekend staan ​​om hun hoogwaardige geitenmelk, en om deze kwaliteit te waarborgen houden alle boeren zich strikt aan het KwaliGeit protocol. Dit speciale Nederlandse kwaliteitszorgsysteem heeft niet alleen richtlijnen opgesteld voor de verzorging en het welzijn van onze dieren, maar ook voor de hygiëne op geitenhouderijen. Nadat we de melk hebben opgehaald bij onze geitenhouders, vervoeren we deze naar onze eigen fabrieken in Overijssel en Friesland. Hier combineren we onze jarenlange ervaring in flesvoeding met de nieuwste technologie.

Kies voor de milde en fijne smaak van Kabrita

Geitenmelk is van nature mild en vormt een goede basis voor flesvoeding Opvolgmelk en kindermelk van Kabrita combineren de bijzondere zachtheid van Nederlandse geitenmelk met waardevolle ingrediënten als DHA omega-3 vetzuren** en GOS vezels. Daarom is Kabrita een uitstekende keuze voor baby's en peuters. Flesvoeding van Kabrita voldoet volledig aan de EU-richtlijnen en de laatste wetenschappelijke bevindingen***. Elke variëteit is afgestemd op de specifieke voedingsbehoeften van je baby of peuter.

* Moedermelk is de beste voeding voor baby's, ** Zoals alle opvolgmelkproducten, *** Wat staat er in de Grondstoffenwet voor alle opvolgmelk.