Juwelier Schute

Lid logo

Gecontroleerde contactgegevens

Telefoonnummer
KvK
KvK 68705107
Vestigingsadres
Achter de Driesprong, 1
5241 TK Rosmalen
Nederland

certificaat

Informatie

In 1985 zijn wij in het gezellige centrum van het Noord-Brabantse dorpje Rosmalen gestart met onze juwelierszaak. Ons team bestaat uit 8 personen, die allemaal uitermate geschikt zijn om onze klanten te helpen bij het uitzoeken van een mooi sieraad of horloge of te adviseren bij reparaties. Door de jaren heen hebben we een uitgebreide collectie opgebouwd. Wanneer u onze winkel (of webshop) bezoekt, vindt u naast de vertrouwde merken ook collecties van enkele nieuwe ontwerpers. Van sieradenhorlogesgedenksieradentrouwringen en kinderbestek tot graverenreparaties en taxaties: we zijn van vele markten thuis. Mochten we uw wens niet zelf kunnen vervullen, dan proberen we u zo goed mogelijk te adviseren als ervaren juwelier uit Rosmalen.

Die verscheidenheid aan mensen en wensen maakt ons werk zo leuk en afwisselend. Met ons gehele team blijven we er hard aan werken om u bij uw bezoek zo goed mogelijk te kunnen helpen. Sieraden zijn namelijk niet alleen mooi, maar ook een symbool van liefde en genegenheid. Emoties die we moeten koesteren en waar we met respect mee omgaan.

Naast de verkoop houden wij ons als ervaren juwelier ook bezig met de nazorg van uw sieraden. Denk hierbij aan het herstellen van kapotte sieraden en defecte horloges. Het vervangen van batterijen en testen op waterdichtheid van horloges behoort tot onze dagelijkse bezigheden. Wij hopen dat u veel plezier heeft met het bekijken van onze website en verwelkomen u graag in onze klantenkring.