Instant Pot

Lid logo

Gecontroleerde contactgegevens

Telefoonnummer
Vestigingsadres
's-Gravenweg 332A
2911BK Nieuwerkerk aan den IJssel
Nederland

certificaat

Informatie

Welkom bij InstantPot.nl, de officiële homepage van Instant Pot & Instant Brands in de Benelux

Deze webwinkel is onderdeel van Kenners bv. Als officiële distributeur van Instant Brands in Nederland zetten we ons in voor het leveren van innovatieve kookoplossingen die uw keukenervaring transformeren.

In het hart van Kenners ligt een levendige gemeenschap van culinaire enthousiastelingen die een passie delen voor het transformeren van de manier waarop we koken. We zijn niet alleen leveranciers van hoogwaardige keukenapparatuur - we streven ernaar om elk huishouden in Nederland de kennis en tools te geven om met gemak en efficiëntie culinaire meesterwerken te creëren. Onze focus op opvallende merken als Instant Pot en culinaire technieken zoals sous-vide , belichaamt ons motto: ' kennis maakt het verschil '.

Ontdek de wonderen van de Instant Pot, een revolutionaire multicooker die de functionaliteit van maximaal 11 keukenapparaten combineert in één compacte maar krachtige eenheid. Deze game-changer in moderne kooktechnologie vereenvoudigt het bereiden van maaltijden, waardoor het eerder een plezier dan een taak wordt. Ervaar sneller, gezonder en efficiënter koken met Instant Pot, de perfecte metgezel voor je culinaire avontuur.

Maar ons aanbod gaat verder dan uitzonderlijke multicookers. Bij Kenners zijn we toegewijd aan het verbeteren van uw Instant Pot-ervaring door een uitgebreid assortiment Instant Pot-accessoires aan te bieden, elk ontworpen om uw koken verder te vereenvoudigen en te diversifiëren. Van stoomrekjes tot yoghurtsets, onze uitgebreide collectie accessoires maakt van elke maaltijd een spannend culinair experiment.

Word vandaag nog lid van de groeiende Instant Pot-community in Nederland en ervaar het verschil met Kenners. Stap in een wereld van probleemloos en plezierig koken, één pot tegelijk!