Gecontroleerde contactgegevens

E-mail
Telefoonnummer
KvK
KvK 30151645
Vestigingsadres
Grootslag 1-5
3991 RA Houten
Nederland
Bij HORNBACH staat de klant centraal en dan vooral de projectklant die met grote voornemens bij ons komt. Die klanten aan HORNBACH te binden, is ons belangrijkste doel. Om dat te kunnen bereiken, zetten wij in op de perfecte combinatie van drie factoren; keuze, prijs en advies.

De ervaring laat zien, dat onze klanten een artikelaanbod verwachten wat overtuigt in zowel de kwaliteit als de kwantiteit. Het concept van onze bouwmarkten en tuincentra is precies op die verwachting ingericht. In onze vestigingen van mega formaat bieden we dan ook een grootse keuze aan artikelen – en deze constant in een meer dan gemiddeld grote aantallen.

Naast een groot artikelaanbod, is het onze prijsstrategie die onze klanten overtuigt en onze prijsleiderschap gevestigd heeft. Juist het ontbreken van kortingsacties en allerhande voordeeltjes ten gunste van een lage prijs, is één van onze sterke punten. Dat schept vertrouwen, continuïteit en duidelijkheid. HORNBACH heeft onder andere een effectief goederenbeheersysteem geïmplementeerd, wat de basis is voor een optimale opslagbelasting en behoefte gerichte goedereninkoop. Daardoor hebben wij de mogelijkheid, artikelen tegen de best mogelijke prijzen aan onze klanten aan te bieden. 365 dagen per jaar, gegarandeerd!