Gecontroleerde contactgegevens

E-mail
Telefoonnummer
KvK
KvK 56915594
Vestigingsadres
Hedikhuizerweg 21
5222 BC 's-Hertogenbosch
Nederland

Gras en Groen

Uw tuin in goede handen
Wat in 2009 begon als een jongensdroom is uitgegroeid tot het grootste hoveniersbedrijf van ‘s-Hertogenbosch. Inmiddels hebben we een team van 50 hoveniers en medewerkers die elke dag druk bezig zijn om onze belofte waar te maken: Uw tuin in goede handen! 

Gras en Groen is een jong en dynamisch bedrijf dat gevestigd is in Den Bosch. Gras en Groen is uw partij voor in de tuin. Of dit nu gaat om de aanleg van uw volledige tuin of slechts onderdelen daarvan. Het bedrijf is ingericht om klanten op hun wenken te bedienen. Zo is er een volledig hoveniersbedrijf, maar kunnen de andere bedrijfsonderdelen ook inspelen op uw specifieke wensen, zoals een gazon, nieuw kunstgras, bestrating of schuttingen. 

Verdeeld over verschillende disciplines werken wij in de regio, maar ook ver daar buiten. Het bedrijfsonderdeel dat specialist is in de aanleg van gazons werkt zelfs tot voorbij Brussel en Gent in België.

Gras en Groen Winkel

Het ontstaan en missie van de webwinkel
Bij Gras en Groen hebben we door de jaren heen veel kennis vergaard over het gazon. De aanleg en het onderhoud daarvan kent weinig verrassingen meer voor ons. Voor het advies richting klanten hebben we een uitgebreide onderhoudsinstructie in de vorm van een magazine. En ook op de website delen wij zoveel mogelijk de aanwezige kennis om het onderhouden van een schitterend, natuurlijk gazon zo makkelijk mogelijk te maken. 

Met de webwinkel gaan we nu weer een stapje verder. Gerichte adviezen gekoppeld aan de beste en meest duurzame producten moeten het onderhoud nog eenvoudiger maken. Met als doel ervoor te zorgen dat het wel bekende spreekwoord over het gras bij de buren niet langer van toepassing is voor jou. Vanaf nu zijn de rollen omgekeerd!