Essenza Home

Lid logo

Gecontroleerde contactgegevens

Telefoonnummer
KvK
KvK 30058930
Vestigingsadres
Rumpsterweg 2
3981 AK Bunnik
Nederland

certificaat

Informatie

Met ESSENZA HOME voel je je thuis. Bedlinnen, badstof, plaids, kussens, homewear… al onze producten zijn gemaakt om lekker in of onder weg te kruipen en geven je dat ultieme ‘thuis’-gevoel, waar je ook bent.

Al sinds 1961 ontwerpt, produceert én distribueert ESSENZA HOME trendy homestyling producten voor verschillende interieurstijlen. In het begin alleen voor fabrikantenmerken, later - in 1988 - zag ook het eerste eigen merk ESSENZA het licht. Door toenemende internationale samenwerkingen, het aantrekken van licentiemerken en het opzetten van eigen verkoopkantoren in het buitenland is ESSENZA HOME inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende wereldspeler op het gebied van lifestyle.

Onze collectie bestaat uit luxe bed- en badtextiel, comfortabele homewear en eigentijdse woondecoratie. Met dit uitgebreide productassortiment en meerdere seizoenscollecties per jaar bieden wij een totaalconcept voor het interieur; van slaapkamer en badkamer tot woonkamer. We voeren twee eigen merken: ESSENZA en COVERS & CO en een aantal licentiemerken: Marc O’Polo, Esprit en Pip Studio. Ons diverse aanbod van merken staat voor verschillende (woon)stijlen en smaakvoorkeuren. Zo kan iedereen van zijn huis een thuis maken. Want dat is waar het uiteindelijk allemaal om draait. Je thuis voelen.

Visie
ESSENZA HOME is het antwoord op de hedendaagse overvloed aan informatie, transparantie, keuzes, de vervagende grenzen en het ‘big brother is watching you-gevoel’. In deze continu veranderende wereld neemt het belang van ‘je thuis voelen’ steeds verder toe, wat voor iedereen anders is, waar je ook bent. Want als je je thuis voelt, dan kan je pas echt jezelf zijn.

Missie
We willen dat iedereen zich thuis kan voelen en daardoor zichzelf kan zijn. En daarmee bedoelen we niet alleen jou, die met onze producten een ‘thuis’ creëert, maar ook onze partners, leveranciers en natuurlijk onze collega’s.