drank.nl

Lid logo

Gecontroleerde contactgegevens

Website URL
E-mail
Telefoonnummer
KvK
KvK 80993508
Vestigingsadres
Molenstraat 5
2513 BH Den Haag
Nederland

certificaat

Informatie

Over ons
Vroeger lijkt al weer zo lang geleden, maar vroeger stonden wij tot diep in de nacht heerlijke cocktails te shaken in verschillende cocktailbars. Het duurde niet lang voordat we distilleerderijen gingen bezoeken, dichtbij of ver weg, het maakte niet uit. Was er ergens een drankenproeverij, dan zaten wij in het proeflokaal.

Het was een fantastische tijd waarin wij veel hebben geleerd over gastvrijheid in het algemeen en dranken in het bijzonder. Het is dan ook in deze periode geweest dat wij onze passie mochten ontdekken.

Inmiddels vele jaren verder, weten wij nu écht alles over drank. De ambacht van het distilleren, de selectie van ingrediënten, de herkomst en smaak, de traditie en natuurlijk hoe je een favoriete drank het beste drinkt. Op Drank.nl delen wij onze kennis en ervaring. Wij vinden het leuk dat iedereen zijn of haar favoriete drank gemakkelijk kan bestellen. Voor een goede prijs en met gastvrije service.

Onze eerste winkel in Den Haag is nu ook geopend; een boetiek voor bijzondere dranken . Iedereen is welkom om te komen ruiken, proeven en bestellen. Hopelijk kunnen we in de toekomst meer winkels in het land openen. Dat zou wat zijn!

Geniet en drink bewust.

Avi & Jev - drank.nl