Gecontroleerde contactgegevens

E-mail
Telefoonnummer
KvK
KvK 70998590
Vestigingsadres
Hellingweg 96D
2583WH Den Haag
Nederland
DOUXE Hotel Luxury is opgericht in 2006 en van oorsprong een hotelmerk. Ons team van jonge professionals weet wat er speelt op het gebied van slapen. Wij laten ons inspireren door gerenommeerde internationale hotels en gebruiken mooie, natuurlijke materialen. Onze missie: u een hemelse slaapervaring bieden.

Hotel Luxury at Home
Wij bedienen vier- en vijfsterrenhotels met unieke bedconcepten. Bovendien bieden wij een deel van onze collectie ook aan de particuliere markt via ons Hotel Luxury at Home programma. Zo maken we het voor iedereen mogelijk om thuis de kwaliteit van een luxe hotel te ervaren. Een goed voorbeeld hiervan zijn onze featherbeds, ook wel dekmatrassen genoemd. Bekende hotels zoals het Marriott, Ritz Carlton, Hilton en Hyatt gebruiken featherbeds om hun gasten een unieke slaapervaring te bieden. DOUXE ontwikkelde als eerste een collectie featherbeds voor in de eigen slaapkamer.

DOUXE staat voor luxe, comfort en op maat gesneden service. Iets wat u ook verwacht tijdens een overnachting in een (inter)nationaal luxe hotel.

Europese Kwaliteit
De manier waarop onze producten ontwikkeld worden is voor ons heel belangrijk. Alles wordt in Europa gemaakt met zorg en aandacht voor mens en dier. Naast het bieden van hoogwaardige producten, onderscheidt DOUXE zich ook door het persoonlijke contact met haar leveranciers en klanten.