Den Mulder Boomteelt

Lid logo

Gecontroleerde contactgegevens

Telefoonnummer
KvK
KvK 55428142
Vestigingsadres
Sevenumseweg, 4
5971 NL Grubbenvorst
Nederland

certificaat

Informatie

Den Mulder Boomteelt werd in 1985 opgericht door Henk den Mulder. Met een achtergrond bij de Plantenziektenkundige Dienst als fytopatholoog is hij in Grubbenvorst gestart met een eigen kwekerij in spillen. Henk heeft de kwekerij vervolgens verder uitgebouwd. De nadruk is in de loop der jaren meer en meer op het zwaardere segment komen te liggen.
Vandaag de dag bieden wij een compleet en kwalitatief hoogwaardig assortiment voor de professionele hovenier, groenvoorziener en particulier. De eigen productie speelt hierin een centrale rol; op een oppervlakte van circa 150 hectare kweken we zo’n 2000 soorten laan- en parkbomen, karakteristieke sierbomen, meerstammige bomen, coniferen en solitair heesters. Dit brede eigen assortiment stelt ons in staat om ten allen tijde een topproduct af te leveren.
De eigen productie worden aangevuld met bomen en tuinplanten van contractkwekers en collega’s. Vanwege onze ligging in het grootste tuinbouwcluster van Europa is een compleet assortiment aan boomkwekerijproducten beschikbaar binnen een straal van vijftig kilometer.
Onze bomen en tuinplanten worden verkocht aan hoveniers, groenvoorzieners, overheden, instellingen, collega-kwekers, tuincentra en particuliere tuinbezitters.