Gecontroleerde contactgegevens

E-mail
Telefoonnummer
KvK
KvK 08-09-013626
Vestigingsadres
Malom köz 1
9431 Fertod
Hongarije

Itzala dakraam-gordijn.nl wordt geëxploiteerd door Altaterra Ltd. Altaterra Ltd. is een volwaardige dochtermaatschappij met als enige eigenaar één van de grootste producenten van dakramen in Europa, met meer dan 75 jaar ervaring. We hebben onze online winkel gelanceerd in april 2006 en verkopen sindsdien raamdecoratie en accessoires voor dakramen.

In onze winkel vindt u zowel producten van Itzala als van VELUX.

Originele VELUX raamdecoratie en accessoires
VELUX is een wereldwijd bekend bedrijf. Als de grootste fabrikant van dakramen en door de buitengewone kwaliteit van de producten is VELUX één van de bekendste en meest vertrouwde merken in de bouwindustrie geworden. We bieden een grote collectie VELUX raamdecoratie die perfect past bij uw VELUX dakraam. Van eenvoudige rolgordijnen en jaloezieën tot verduisterende gordijnen, isolerende gordijnen en buitenzonwering is hier alles te vinden. We bieden ook VELUX bedieningsstangen, adapters en andere accessoires aan om uw dakraam goed te kunnen bedienen of de veiligheid nog verder te verbeteren. We hebben zelfs bedieningssystemen waarmee u een handbediend VELUX dakraam kunt veranderen in een uitvoering met elektrische aandrijving.

Itzala raamdecoratie
Itzala raamdecoratie betreft een minder uitvoerige collectie uitvoeringen die passen bij VELUX, FAKRO, RoofLITE, Dakstra, Keylite en Dakea dakramen. Dankzij een minder uitvoerige collectie is massaproductie mogelijk, zodat we lagere prijzen kunnen aanbieden. De raamdecoratie wordt geproduceerd in speciaal hiervoor gebouwde fabrieken in Hongarije en de Tsjechische Republiek. Onze fabrieken hebben allemaal ISO 9001 certificering en ISO 14001 milieucertificering. Ze zijn uitgerust met de modernste apparatuur. Onze producten zijn van hoge kwaliteit.

'Itzala' is het Baskische woord voor 'schaduw', een perfecte omschrijving voor onze producten.

Met eventuele vragen kunt u in diverse talen terecht bij onze competente klantenservice in Hongarije. We zijn u graag van dienst!

Altaterra Ltd.
Petofi Sándor str. 36/B.
HU-9444 Fertoszentmiklós
Hongarije

Telefoon
+31306629652

E-Mail
customerservices@itzala.com

Openingstijden 

Maandag-vrijdag: 08.30 tot 16.30
In het weekend en op feestdagen: gesloten