Clean Air Optima International B.V.

Lid logo

Gecontroleerde contactgegevens

Telefoonnummer
KvK
KvK 59471743
Vestigingsadres
David Ricardostraat 9-9 / 9-7
7559 SH HENGELO (ov)
Nederland

certificaat

Informatie

Clean Air Optima International B.V. is importeur van hoogwaardige luchtbehandelingsystemen voor toepassing in kleine tot (middel) grote ruimtes die onder het merk Clean Air Optima in heel Europa worden gedistribueerd aan particulieren, bedrijven, organisaties, instellingen, gezondheidszorg, overheid en wederverkopers.

Clean Air Optima is opgericht in 2002 door de tweelingbroers Jeroen en Frank Kortenschijl.Clean Air Optima levert producten die de binnenlucht kwaliteit in alle denkbare ruimtes zoals in woningen, kantoren, openbare ruimtes in gebouwen en zelfs in de auto, vrachtwagen, camper of boot verbeteren. Het hoogwaardige assortiment valt onder te verdelen in luchtreinigers geschikt voor alle denkbare binnenruimtes, mobiel gebruik, luchtreinigers met aromatherapie, ultrasoon luchtbevochtigers met koude en / of warme verneveling en adsorptie luchtontvochtigers.

Clean Air Optima luchtbehandelingsystemen zorgen voor een gezonde en aangename leef- en werkomgeving. Schadelijke stoffen en onaangename geuren worden uit de lucht gezuiverd en de relatieve luchtvochtigheid in binnenruimtes wordt op het juiste peil gebracht en gecontinueerd.

Clean Air Optima verzekert haar existentie door de tevredenheid van klanten. Ons doel is de hoogste klanttevredenheid te realiseren door:
-vakkundige advisering
-levering van effectieve producten in hoogwaardige kwaliteit
-levering via geautoriseerde wederverkopers
-een betrouwbare en veilige manier van online winkelen: Clean Air Optima is gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg
-SSL / Secure Sockets Layer voor een veilige verwerking van online betalingen
-luchtbehandelingsystemen welke worden geproduceerd in fabrieken met ISO9001:2000-certificaat, QC richtlijnen
-luchtbehandelingsystemen welke conform UL, ROHS, CE, TÜV, SGS en CQC zijn gecertificeerd
-eenvoudige en klantvriendelijke website
-uitstekende service

Nu, ruim 15 jaar na onze start, een grote hoeveelheid overuren en duizenden bestellingen later, bevestigen de positieve reacties van onze klanten dat we op de goede weg zijn.

Wij verheugen ons ook u van dienst te mogen zijn.

Uw Clean Air Optima Team