Casa Croatia

Lid logo

Gecontroleerde contactgegevens

Telefoonnummer
KvK
KvK 73716626
Vestigingsadres
Woudbes 31
2318 AX LEIDEN
Nederland

[_Webshops:Certificates]

Informatie

VAKANTIEHUIZEN IN KROATIË

Vakantie in Kroatië. Huur je vakantiehuis, villa of appartement in Istrië of boek een vakantie in Dalmatië. Kroatië is hét vakantieland voor de liefhebber van zon, zee en cultuur. Boek een vakantiewoning in de historische oude steden of huur een villa met privé zwembad aan de kust. In Kroatië boek je snel en eenvoudig een vakantiehuis of woning aan het strand voor een zonnige vakantie aan de mooiste stranden van Istrië, Dalmatië of de Kvaner Baai.


Vakantie in Istrië

Boek je vakantie in Istrië! Dit zonnige schiereiland is de meest bekende en geliefde vakantiebestemming van Kroatië. Bezoek RovinjPorecPula of Medulin op het zuidelijke puntje van het schiereiland met zijn populaire zandstranden. De vele pittoreske dorpjes en havensteden langs de kust van Istrië zullen jullie betoveren met hun flair. Deze streek is ook ideaal voor een actieve en sportieve vakantie. Zeilen, duiken en talloze andere activiteiten langs de kust bieden een gevarieerd vakantieprogramma. Huur een van de prachtige vakantiehuizen, appartementen of villa’s op de mooiste plekken in Istrië.


Vakantie in Dalmatië

Boek je vakantiehuis, villa of appartement in Dalmatië! Het zonnige zuiden van Kroatië met zijn fraaie stranden is een paradijs voor watersporters en liefhebbers van een afwisselingsrijke strandvakantie! De regio bied 400 km kustlijn met strand en rots, prachtige steden zoals SplitZadar en Dubrovnik en een landschap met ongerepte natuur. Langs de kust liggen beroemde vakantiebestemmingen zoals bij voorbeeld ŠibenikVodicePrimoštenTrogirOmišMakarskáBrela of Dubrovník. Ontdek onze moderne vakantiewoningen, authentieke huisjes of huur een luxe villa met privé zwembad in Dalmatië!


Vakantie in Kvarner

Vind je vakantiehuis, appartement of villa in Kvarner Baai. De Adriatische Kust en de eilanden van Kvarner zijn een favoriete vakantiebestemming van Kroatië liefhebbers. Boek je vakantie aan het strand of huur een vakantiehuis met privé zwembad. Bezoek de Kvarner eilanden CresKrkPagBrac en Rab. De baai staat bekend om de lange kiezelstranden, de pittoreske bandplaatsjes en het behoud van natuur. Hoge bergketens beschermen de baai en zorgen voor een mild mediterraan klimaat met 2.500 uur zon per jaar.