Gecontroleerde contactgegevens

E-mail
Telefoonnummer
KvK
KvK 57415447
Vestigingsadres
Vantaabaan 4
3045 AJ Rotterdam
Nederland
Buiskoppelingshop.nl is leverancier van het grootste assortiment (TÜV gecertificeerde) buiskoppelingen, accessoires en steigerbuizen voor de laagste prijs in Nederland en België. Onze buiskoppelingen worden o.a. gebruikt voor het maken van meubels, hekwerken, spandoekframes, pergola's, trapleuningen, het inrichten van kantoren en winkels en nog veel meer! Ook kunt u bij ons terecht voor kant-en-klare meubelpakketten!

Al onze producten worden direct uit voorraad geleverd. Bestellingen die vóór 14.00u zijn geplaatst worden dezelfde dag nog verstuurd.

Buiskoppelingshop.nl heeft een fysieke vestiging. Daarom bieden wij naast verzending ook de mogelijkheid om bestellingen af te halen. Ook deze bestellingen kunnen gewoon via onze webshop worden geplaatst. Bestellingen die voor 14.00u zijn geplaatst kunnen de volgende werkdag tussen 12:00u en 17:00u worden afgehaald.

U kunt ons gehele assortiment vinden in onze webshop. Hier vindt u naast het actuele assortiment tevens de prijzen en bijbehorende (technische) gegevens. Wij vinden het belangrijk om onze klanten goed te informeren. Ondanks de gedetailleerde informatie op de webshop kan het zijn dat u toch nog vragen en/of opmerkingen heeft. U kunt hiervoor altijd contact met ons opnemen! Wij denken graag met onze klanten mee en geven advies op maat!

Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)10 461 36 31, per mail via info@buiskoppelingshop.nl of u kunt live met ons chatten tijdens kantooruren.