Blessurewijzer

Lid logo

Gecontroleerde contactgegevens

Telefoonnummer
KvK
KvK 18127036
Vestigingsadres
Merwedestraat 48 K
3313 CS Dordrecht
Nederland

certificaat

Informatie

Blessurewijzer.nl is een initiatief van Livit Orthopedie, markleider op het gebied van orthopedische hulpmiddelen en advies in Nederland.

Het online platform Blessurewijzer.nl is ontstaan met als doel het voordeliger en toegankelijker maken van de zorg, waarbij kwaliteit van onze producten de boventoon voert. Door jarenlang gebruik weten wij welke producten werken en hoe ze het beste ingezet kunnen worden.

Wij geloven ook in samenwerking. Doordat wij nauw samenwerken met artsen en zorgspecialisten zijn wij altijd volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en productinnovaties in de orthopedische technologie en kunnen daarnaar handelen. Maar de samenwerking met onze klanten staat voor ons bovenaan. Want zo kunnen wij tot de beste oplossing komen voor jouw (beweeg)probleem en je helpen weer vrij(er) te bewegen.

Of je bewegingsbeperking nou wil voorkomen, ondersteunen of genezen, Blessurewijzer.nl biedt deskundig advies en de beste oplossingen.

Geselecteerd door zeer ervaren revalidatieartsen, orthopeden, orthopedisch adviseurs en fysiotherapeuten en in de praktijk bewezen door grote groep dragers. En wil je persoonlijk advies, dan boek je via Blessurewijzer.nl een consult bij een van onze ervaren orthopedisch adviseurs of fysiotherapeuten.