Bioflora health products

Lid logo

Gecontroleerde contactgegevens

Telefoonnummer
KvK
KvK 92693741
Vestigingsadres
Breestraat 4
4645ED Putte
Nederland

certificaat

Informatie

Bioflora is een familiebedrijf ontstaan begin de jaren 60 en opgericht door de heer Lauwers Willy. Oorspronkelijk is hij begonnen met een natuurgeneeskundige groepspraktijk en de ontwikkeling van een eigen natuurlijke productenlijn. In 2006 heeft Chris Lauwers en zijn vrouw Stephanie Wyllinck de zaak overgenomen.
Chris Lauwers is in Bioflora werkzaam als natuurgeneeskundig therapeut. Stephanie Wyllinck heeft een diploma als drogiste en staat steeds tot uw dienst!
Door de opgedane kennis is het mogelijk dat wij onze klanten steeds een deskundig en professioneel advies kunnen geven over producten met hun werkzaamheid en indicatie.
Dit is dan ook de sterkte van ons bedrijf en zo zorgen wij ervoor dat we kunnen meegroeien in de moderne tijd waar natuurlijke geneesmiddelen meer en meer centraal gaan staan. Wij zijn dan ook van mening door de huidige en moeizame wetgeving dat men deskundig onderlegd moet zijn alvorens natuurlijke geneesmiddelen en drogisterij artikelen te mogen verkopen.
Door de samenwerking met verschillende bedrijven en leveranciers hebben wij voor u een mogelijkheid gecreëerd om meer dan 65000 verschillende producten bij ons online te bestellen, deze zijn dan ook zeer snel leverbaar! Vanaf heden hebben wij ons online assortiment uitgebreid met verschillende drogisterij artikelen.