BES LED

Lid logo

Gecontroleerde contactgegevens

Website URL
Telefoonnummer
KvK
KvK 75407663
Vestigingsadres
Havenkade 4
2984 AA Ridderkerk
Nederland

certificaat

Informatie

BES LED is een webwinkel gespecialiseerd in hoogwaardige LED verlichting voor zowel bedrijven als particulieren. Omdat wij een nieuw en innoverend bedrijf zijn zorgen wij ervoor dat u als klant een ruime keuze heeft uit onze brede assortiment zodat u altijd de juiste LED verlichting zult vinden waar u naar op zoek bent. Bij ons zult u altijd de juiste verlichting vinden die perfect bij uw interieur en persoonlijke smaak aan zal sluiten.

Wij zijn een bedrijf in duurzame en groene producten en zijn daar ook specialist in. Wij staan direct in contact met de leveranciers en hierdoor kunnen wij u de beste en dus laagste prijs aanbieden, dit terwijl de kwaliteit optimaal behouden wordt. Zoals eerder gezegd zijn wij er voor zowel particulieren en bedrijven. Heeft u een bedrijf, dan zouden wij u graag naar de bedrijfswebsite willen doorverwijzen. Op www.besled.nl heten wij u dan ook van harte welkom.

Wij zorgen er als aanbieder van LED verlichting voor dat onze webshop dusdanig is opgesteld, dat u met groot gemak online bij ons kunt komen winkelen. Zo hebben wij de meeste van onze producten van 360º foto’s voorzien en hebben wij daar ook alle informatie over het monteren en aansluiten van de LED verlichtingen bijgeplaatst, om ervoor te zorgen dat er bij u tijdens het aansluiten geen ergernissen ontstaan, mocht het even niet lukken. Bij ons staat de klantenservice in het middelpunt van een goede service en uitstekende bereikbaarheid. Wij vinden namelijk dat u als klant er zeker van moet zijn goed geholpen te worden. U kunt ons te allen tijde bereiken via de telefoon, email en live chat.

Garantie

Over garantie gesproken, BES LED geeft u standaard 2 jaar garantie op alle producten. Wij kunnen deze garantie geven, omdat onze producten uitvoerig door onafhankelijke partijen zijn getest en volgens alle internationale normen gecertificeerd zijn.