Gecontroleerde contactgegevens

E-mail
Telefoonnummer
KvK
KvK 14123564
Vestigingsadres
Boschstraat 23A
6442 PB Brunssum
Nederland

Véél meer dan alleen kabels!

Allekabels is meer dan alleen de online kabelspecialist, het is dé webshop met een enorm assortiment aan kabels, maar ook andere elektronicaproducten. Zoals onze naam al zegt, vindt u bij ons uiteraard de juiste kabels voor elke toepassing, voor beeld en geluid, computers en netwerk, licht en elektriciteit en nog veel meer. Ook voor toebehoren voor al deze kabels, zoals stekkers, pluggen, versterkers en switches, bent u bij Allekabels aan het juiste webadres. Maar Allekabels is nog meer! In onze gespecialiseerde webshop kunt u ook terecht voor andere producten, zoals computeraccessoires, beveiligingsapparatuur, verlichting, ophangbeugels, de nieuwste en hipste gadgets voor smartphones, onmisbaar gereedschap en allerlei elektronische apparatuur voor in en om het huis. Daarbij komt dat Allekabels nog steeds groeit: wekelijks komen er nieuwe, handige producten bij.

Keuze uit verschillende beveiligde betaalopties
Snelle levering
Niet goed, geld terug
Professionele en deskundige klantenservice

Waarom Allekabels?

Naast het ontzettend brede assortiment dat wij bieden, staat Allekabels vooral ook voor online winkelgemak. Wij leveren snel, verantwoord en veilig. U heeft de keuze uit meerdere beveiligde betaalopties. Daarnaast hanteren wij een soepel retourbeleid waarbij geldt: niet goed, geld terug. Twijfelt u over een product of heeft u hulp nodig bij uw bestelling? Dan kunt u terecht bij onze professionele en deskundige klantenservice.

Zéér tevreden klanten!

Onze klanten zijn tevreden over Allekabels. En dat is niet voor niets. Daarom mogen wij meerdere keurmerken aan onze service verbinden. Uw bewijs voor onze kwaliteit!

Klantenservice 7 dagen per week!

Wij zijn van maandag tot zondag telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur:


Vragen per telefoon:
045 5717001

Daarnaast zijn wij dagelijks van 9:00 tot 21.00 uur per e-mail bereikbaar via ons ticketsysteem.