24-drukwerk.nl

Lid logo
4 sterren
8,9/10 op Kiyoh

Gecontroleerde contactgegevens

Telefoonnummer
KvK
KvK 76854604
Vestigingsadres
Rietveldenweg 60
5222 AS 's-Hertogenbosch
Nederland

certificaat

Informatie

24-Drukwerk.nl, de snelste online drukker in Nederland èn België! 24-Drukwerk.nl is de eerste grote online drukkerij die op dezelfde dag drukwerk levert in Nederland en België. Bestellingen voor 10:00 uur worden VANDAAG nog gedrukt en bezorgd. Andere mogelijke levertermijnen zijn o.a. 24 uur, zaterdaglevering, 24 uur voor 11:00 uur, 2 werkdagen, 3 werkdagen, etc. Door een eigen volledig geautomatiseerde productielijn en een verregaande samenwerking met professionele transportbedrijven zijn wij in staat om uw drukwerk last-minute te realiseren. Hierdoor levert 24-Drukwerk niet alleen topkwaliteit drukwerk tegen de snelste levertermijnen, maar ook nog eens tegen superscherpe prijzen! 24-Drukwerk.nl levert zowel digitaal drukwerk als offset drukwerk, zoals posters, flyers, folders, kaarten, roll up banners, canvasdoeken, foto's op plexiglas, bouwtekeningen, fluorposters, geboortekaartjes, posters op foam- en forexplaat, uitnodigingen, etc. Wij werken met een enthousiast en deskundig team met veel ervaring in de grafische sector. Hard werken, kwaliteit en efficiëntie staan bij 24-Drukwerk.nl centraal. Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@24-drukwerk.nl of tel. 088-2400240.

Reviews voor 24-drukwerk.nl

Totaal score in de laatste 12 maanden
9,0
Totaal aantal beoordelingen
628
Aanbevelingen
96%

Nieuwste reviews

 • Score
  10

  Fantastische service en een geweldig eindresultaat.

  23 februari 2024
  5 sterren
  In eerste instantie had ik een vraag bij het plaatsen van een bestelling, telefonisch contact gehad, ook het idee uitgelegd van het eindresultaat wat ik voor ogen had. Na het online inleveren van het bestand kreeg ik meteen een belletje dat met mijn aangeleverde bestand ik niet het gewenste resultaat zou hebben en kwam meteen met een oplossing. Een geweldig eindresultaat en snelle levering.
  Joep
  van Mierlo
 • Score
  10

  Snelle service

  24 oktober 2023
  5 sterren
  Op zondag kleine hoeveelheid flyers besteld, maandag middag al opgehaald.
  Ibrahim
  ossreferentiecode=249553
 • Score
  10

  Wat een TOPPERS

  26 september 2023
  5 sterren
  Door omstandigheden hadden wij met spoed folders en flyers nodig. Vrijdagmorgen telefonisch contact gezocht met 24-drukwerk en werd keurig en vriendelijk te woord gestaan. Ik heb uitleg gegeven van onze situatie en de medewerker van 24-drukwerk gaf aan hoe en wat en waar wij moesten invullen op hun site. Mijn verzoek was om het nog diezelfde dag op te komen halen en dat was geen probleem, kreeg ik te horen van 24-drukwerk. Inderdaad 4 uurtjes later stond ik bij hun op de stoep en alles lag keurig netjes klaar. Het folder en flyer materiaal zag er keurig netjes uit en was exact conform hetgeen wij afgesproken hadden. Dankzij 24-drukwerk was ons weekend gered.
  Rob
  Goor