Verzendverpakkingenshop.nl

Lid logo
2,5 sterren
5,5/10 op Kiyoh

Gecontroleerde contactgegevens

Telefoonnummer
KvK
KvK 09094090
Vestigingsadres
Delta 57
6825 ML ARNHEM
Nederland

certificaat

Informatie

Als onderdeel van Bunzl Retail & Industry levert de Verzendverpakkingenshop.nl totaaloplossingen voor concept én proces op het gebied van verpakkingen, disposables, transportoplossingen en hygiëneproducten aan bedrijven in de e-commerce en Retail Industrie. 

Reviews voor Verzendverpakkingenshop.nl

Totaal score in de laatste 12 maanden
5,5
Totaal aantal beoordelingen
1543
Aanbevelingen
92%

Nieuwste reviews

 • Score
  1

  Sppokfacturen en gedoe met incasso

  8 januari 2024
  0,5 ster
  Ik had een bestelling geplaatst en gelijk betaald. Werd eerst de bestelling in de regen buiten gezet. Lekker allerlei doosjes verziekt. Blijken er een paar doosjes meer bij te zitten. Krijg ik daarna een mail dat ik zogenaamd 3 bestellingen heb ontvangen! En dan 2 op achteraf factuur zogenaamd. Ook stonden er veel meer dozen op dan ik extra had gekregen. Ik ben gaan mailen en ze zouden het ophalen. Ze zijn langs geweest en daarna krijg ik opeens een incasso buro op mijn dak! Klantenservice blijft herhalen dat zij het niet kunnen oplossen. Ze hameren op dat het mijn probleem is en blijven herhalen dat ik maar moet bewijzen dat ze dozen hebben opgehaald. Echt belachelijk. Ik ga hier nooit meer bestellen!
  Karin
  Rotterdam
  Reactie van het bedrijf
  Bedankt voor je beoordeling. Wij proberen klanten altijd zo goed mogelijk te helpen als zich problemen voordoen en vinden een zorgeloze ervaring erg belangrijk. Wij vinden het erg jammer dat je onze service toch als slecht ervaren hebt. Het contact tussen ons loopt nog steeds en wij druk bezig om tot een oplossing te komen.

  Groet,

  Team Verzendverpakkingenshop
 • Score
  10

  Al jaren klant, fijne service

  2 juni 2023
  5 sterren
  Vooral de service van Verzendverpakkingenshop is fijn. In de jaren dat ik klant ben, is er 2x een foutje gemaakt (weinig dus) en beide keren is dat heel coulant opgelost. De service die ik heb ontvangen is meer dan ik had verwacht: ze losten een probleem op die een ander bedrijf had veroorzaakt. Slim van ze, want ik ga niet meer bestellen bij het andere bedrijf :) Ik ben een heel tevreden klant!
  Marloes
  Rotterdam
 • Score
  3

  Eindeloos Gedoe met Foutieve Factuur

  14 februari 2023
  1,5 sterren
  Ooit een bestelling geplaatst, vervolgens maanden achtervolgd met herinneringen over een foutieve dubbele factuur, tot en met dreigen met incasso-bureaus aan toe. Teruggemaild, gebeld, nog een keer gemaild, nog een keer gebeld. Het zou allemaal opgelost worden, maar de geautomatiseerde dreigmailtjes blijven maar komen...
  Tim
  Utrecht