Pulse4all

Lid logo

Gecontroleerde contactgegevens

Telefoonnummer
KvK
KvK 89467698
Vestigingsadres
Fred. Roeskestraat 115
1076 EE Amsterdam
Nederland

certificaat

Informatie

Iedereen heeft recht op een AED

Vandaag krijgen 42 mensen in Nederland een hartstilstand

30 van hen overleven het niet. Omdat er geen AED in de buurt is. En als er al een is, is het helaas lang niet altijd zeker dat deze gebruiksklaar is. Daarom heeft Pulse4all alles wat met AED’s te maken heeft, vereenvoudigd. Zodat meer mensen de beschikking over een AED kunnen krijgen. Eentje die het altijd doet.

Wat gaat er mis?

Pulse4all oprichter Peter Houtzagers is al vele jaren actief in de Europese AED markt. Het viel hem op dat een AED kopen, bezitten en onderhouden vaak veel gedoe met zich meebrengt. Met name voor particulieren en het MKB. En het feit dat veel AED’s die ooit verkocht zijn, niet (meer) gebruiksklaar zijn, vond hij zorgwekkend. Waaop Peter zei: “Dat kan (veel) beter! Altijd werkende, betaalbare AED’s in een eenvoudig concept zonder gedoe of zorgen. We gaan Pulse4all beginnen!”

Iedereen toegang tot een AED

Pulse4alli is er om te laten zien dat het wél kan. Probleemloze, betaalbare AED’s voor particulieren en MKB. Pulse4all neemt haar verantwoordelijkheid voor alles wat met de AED te maken heeft. We maken het eenvoudig om over een AED te beschikken. We nemen alle zorg uit handen. Zo nemen we de drempels weg voor particulieren en MKB bij AED aankoop, eigendom en onderhoud. Dat lijkt logisch, maar is baanbrekend.

Kies in drie klikken jouw PulsePlan

Zo eenvoudig kan het zijn. Kies voor PulsePlan Binnen of PulsePlan Buiten en binnen drie werkdagen beschik je over jouw complete AED oplossing. Met de beste AED op de markt, op de plek die jij wenst. Het lage maandbedrag is inclusief werkelijk alles. Nooit extra kosten. Geen verrassingen, geen gedoe, alles geregeld. Want een toegankelijke AED begint met een laagdrempelige manier om er een in je nabijheid te krijgen.

Iedereen heeft recht op overleven

De kans op overleven bij een hartstilstand mag niet alleen bereikbaar zijn voor de happy few. Iedereen heeft recht op toegang tot een AED. Heel Nederland. Heel Europa. De hele wereld. Dat is de missie van Pulse4all waar we ons met hart en ziel voor inzetten.