Gecontroleerde contactgegevens

E-mail
Telefoonnummer
KvK
KvK 60995335
Vestigingsadres
Pelikaanstraat 4a
7201 DR Zutphen
Nederland
Over Wijnhandel Schaapveld
Wijnhandel Schaapveld (sinds 1916) is gevestigd in een sfeervol, zeventiende-eeuws pand aan de Pelikaanstraat 4a in Zutphen. De sfeervolle winkel is een begrip in Oost-Nederland en biedt een ruime keuze aan kwaliteitswijnen uit de hele wereld. Vanuit de volledig geklimatiseerde winkel wordt geleverd aan particulieren, bedrijven en horeca.

Wijnkoper van het Jaar 
Naast de winkel is eigenaar Ton Schaapveld verantwoordelijk voor de wijninkooporganisatie Les Généreux, een samenwerkingsverband van ongeveer 40 wijnwinkels in Nederland. Vrijwel alle wijnen worden direct geïmporteerd uit voornamelijk Frankrijk, Italië en Spanje. Door het directe contact met de wijnboeren en de aanwezige wijnkennis bieden de wijnen van Schaapveld een uitstekende kwaliteit voor de prijs. Reden voor wijnschrijvers Hubrecht Duijker (1999) en René van Heusden (2008) om Ton Schaapveld uit te roepen tot Wijnkoper van het Jaar!

Locatie
De winkel ligt in het hart van Zutphen, aan de Pelikaanstraat met voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. In de winkel is trouwens altijd iemand aanwezig die even met uw bestelling op een steekwagentje meeloopt naar de auto.

Bezorging
De bestellingen (vanaf € 50,00) worden gratis thuisbezorgd met onze bezorgdienst in de directe omgeving van Zutphen. Wij leveren door heel Nederland met de bodedienst. Bij kleine orders berekenen wij een deel van de bezorgkosten.