Undiemeister

Lid logo

Gecontroleerde contactgegevens

Telefoonnummer
KvK
KvK 53484754
Vestigingsadres
Ambachtweg 2
5731 AG Mierlo
Nederland

certificaat

Informatie

Undiemeister is hét premium merk voor heren essentials en onderkleding. 

Alle producten van Undiemeister zijn gemaakt van stoffen die onvergelijkbaar comfortabel en maximaal duurzaam zijn, zoals het revolutionaire Mellowood. Meer weten over Undiemeister? Hieronder lees je alles over Undiemeister en wat ons drijft om met deze nieuwe stof aan de slag te gaan.

De missie van Undiemeister

Altijd streven naar topkwaliteit, altijd streven naar het meest duurzame. Al sinds 2011 zijn wij druk in de weer met duurzaam ondergoed van topkwaliteit.

De eerste stap van onze reis

Ondergoed van bamboe was de eerste stap op onze reis en een grote stap vooruit ten opzichte van katoen. Zowel in duurzaamheid als in kwaliteit. Vanuit verschillende bedrijven hebben wij de consument overtuigd om een andere keuze te maken. Dat was een zeer leerzame periode. Maar het kan beter… en het moet beter.

Als het beter kan, dan doe je dat

De reis is nooit klaar. Goed is voor ons niet goed genoeg. Dus als wij een grote stap vooruit kunnen zetten met premium kwaliteit en duurzaamheid, dan doen we dat natuurlijk. Dan sla je de handen ineen en ga je vanuit verschillende bedrijven samen verder. Mellowood was de eerste grote stap voorwaarts. Eerlijk gezegd de mooiste stof die we ooit hebben gezien. En gevoeld. Met recht The Next Step. Meerdere stoffen, allemaal maximaal comfortabel en duurzaam, volgden. Wil je niet alleen meer weten over Undiemeister maar ook over ons eigen Mellowood®? Lees dan snel verder.

Maximaal duurzaam, absolute top kwaliteit: De volgende stap na bamboe

Mellowood is een revolutionaire grote stap vooruit. Maximaal duurzaam gemaakt, met een kwaliteit waar niets aan kan tippen. Undiemeister is met Mellowood aan de slag gegaan. Het resultaat is verbluffend. Je wilt nu uiteraard niet alles weten over Undiemeister maar ook over Mellowood. 

Dus wie is Undiemeister?

Rik is één van de oprichters van Undiemeister en heeft in 2011 bamboe ondergoed naar Nederland gebracht. Toen Rik Mellowood ontdekte was hij verkocht. Jeroen Adriaans, die als CEO Bamigo vanuit het niets heeft laten groeien tot een miljoenenbedrijf is Co-founder en CEO en zet zijn schouders onder Undiemeister. Remko is de e-commerce marketing specialist bij uitstek. Grote kans dat hij jou op deze pagina heeft gebracht. En vergeet Cynthia niet, de beste concept designer van underwear. Perfecte pasvorm en optimale afwerking is waar zij van wakker ligt. Mis je toch nog informatie over ons? Neem dan even contact met ons op.

Welkom bij Undiemeister, tof dat je hier bent, en vooral: geniet van Mellowood.

Onvergelijkbaar Premium, Maximaal Duurzaam.