Gecontroleerde contactgegevens

Website URL
E-mail
Telefoonnummer
KvK
KvK 0417941227
Vestigingsadres
Noordlaan 2
8520 Kuurne
België
Als producent van matrassen, boxsprings, kussens en accessoires van de hoogste kwaliteit met 50 jaar ervaring in de traditionele markt zagen we dat de verkoop van matrassen online stevig toe nam de laatste jaren. Maar vele van de matrassen die online te vinden zijn maken ons erg bezorgd. In de meeste gevallen zijn het merken die voornamelijk vertrekken vanuit een lucratief marketingmodel, waarbij de kwaliteit van de matrassen vaak op de 2e plaats komt. De matrassen worden geproduceerd uit goedkope foams waarvan de levensduur vaak slechts enkele jaren bedraagt én die bovendien ook vol zitten met schadelijke chemicaliën zoals weekmakers en toxische brandvertragers.
Bij Tuur® kiezen we ervoor om producten op de markt te brengen die voor elke consument geschikt zijn, die makkelijk zelf te installeren zijn én die een lange levensduur en een kleine voetafdruk hebben. De prijs/kwaliteitsverhouding van onze producten is onze hoogste prioriteit en alle gebruikte materialen zijn van natuurlijke oorsprong, zonder schadelijke stoffen. Doordat alle materialen duidelijk te onderscheiden zijn en de kern volledig uit 100% natuurlatex bestaat, is het product bovendien makkelijk te recycleren. Geen 5 lagen van verschillende schuimen die daardoor uiteindelijk moeilijk te deconstrueren zijn, maar 1 kern met materiaal van de hoogste kwaliteit.
Bovendien worden onze producten geproduceerd in een korte keten met aandacht voor het milieu en voor onze medewerkers. De productie vindt plaats in België, waarbij ook de grondstoffen en halffabricaten enkel worden aangekocht bij leveranciers die de hoogste kwaliteits- en duurzaamheidscriteria hanteren.
Met 50 jaar ervaring als producent van kwalitatieve matrassen zetten we nu een volgende stap met Tuur®. Onze missie? Ergonomische en 100% natuurlijke producten sneller, eenvoudiger en voordeliger tot bij jou brengen.

Bij Tuur® staat alles in het teken van de klant, de natuur en een fantastische nachtrust.

Het kiezen van het juiste matras is niet gemakkelijk en zorgt voor heel wat keuzestress. Daarom bieden wij slechts één matras aan die geschikt is voor elk type slaper. Dankzij de ‘dual comfort’-eigenschap van het Tuur® Original Matras kies je in een handomdraai voor een zachter of een steviger ligcomfort. Wat kan je verwachten? Een kwalitatieve nachtrust, een perfecte ergonomische ondersteuning en een gezonde slaapomgeving. Gemaakt van 100% natuurlijke materialen en geproduceerd met zo veel mogelijk aandacht voor de natuur. De strategisch geplaatste ventilatiekanalen en het van nature opencellige natuurlatex zorgen ervoor dat de producten een optimale ventilatie bieden. Tot slot is natuurlatex van nature anti-allergisch en anti-bacterieel. Dankzij de Greenfirst® behandeling is ook het tijk (de hoes) volledig anti-allergisch en anti-bacterieel. Dit maakt van Tuur® ook het ideale product voor allergielijders.

Door een Tuur® Matras aan te kopen ga je niet alleen beter slapen, je geeft automatisch ook iets terug aan de natuur. Dankzij 1% for the Planet schenkt Tuur 1% van zijn totale omzet aan goede doelen die zich inzetten voor de natuur. Stap mee in ons verhaal en geef een boost aan jouw nachtrust op een natuurlijke manier!

Op de Tuur® Matrassen en de Tuur® Toppers krijg je als klant maar liefst 10 jaar garantie, gratis verzending én 120 nachten proef- slapen. Op die manier probeer je het product rustig bij je thuis uit en kan je het product steeds gratis retourneren indien het toch niet helemaal je ding is. Al is die kans klein ;-).