Tuur

Lid logo

Gecontroleerde contactgegevens

Website URL
Telefoonnummer
KvK
KvK 0417941227
Vestigingsadres
Noordlaan 2
8520 Kuurne
België

certificaat

Informatie

Tuur® is een onderdeel van Revor Group, een Belgisch familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in de productie van hoogwaardig slaapcomfort. Al sinds de oprichting in 1971 speelt natuurlatex een belangrijke rol in ons assortiment en zijn onze 100% natuurlatex matrassen een van de stokpaardjes van ons bedrijf.

In 2020 besloten we om deze hoogwaardige slaapbeleving op een makkelijke manier naar elke consument te brengen. Tuur® was geboren.

EEN EERLIJK PRODUCT AAN EEN EERLIJKE PRIJS

Als consument is het vaak moeilijk om het bos door de bomen te zien in uw zoektocht naar een geschikte slaapoplossing. Er worden talloze claims gedaan door elke verkoper, de prijzen variëren van €100 of zelfs minder tot €20.000 of meer. Maar welk matras is nu écht de beste oplossing voor u?


Bij Tuur® hebben we onze producten zo samengesteld dat er voor u als klant altijd een geschikte oplossing te vinden is, zonder dat u stapels informatie moet doornemen voordat u tot de juiste keuze komt. Dit doen we door slechts 2 types matrassen aan te bieden en 1 model van boxspring, die allemaal beschikken over de strengste kwaliteitslabels op de markt. Zo bent u er zeker van dat u steeds de beste keuze maakt op vlak van gezondheid en duurzaamheid.


Al onze producten zijn ontstaan uit onze eigen jarenlange ervaring, in combinatie met de expertise van fysio- en ergotherapeuten. Daardoor beantwoorden ze stuk voor stuk aan de hoogste eisen op vlak van ergonomie.


Doordat we al onze producten zelf produceren in Kuurne, België, bent u er als consument zeker van een eerlijke prijs te betalen. U koopt rechtstreeks bij de producent, waardoor er geen commissie moet gaan naar vele tussenpartijen.


UITMUNTENDE SERVICE

Dagelijks doen we er alles aan om u de best mogelijke service te bieden. Concreet doen we dit op 3 gebieden:

Productkwaliteit en levering

Al onze matrassen, toppers, kussens, boxsprings en pont d'amours worden gemaakt in onze eigen Belgische fabriek. Daardoor hebben we de productieketen van A-tot-Z in handen en weten we exact wat er bij u als klant terecht komt.


Ons slaaptextiel wordt geproduceerd bij kleine producenten in België en Spanje waarmee we al jaren samenwerken en wordt vanuit ons eigen magazijn verzonden, waardoor we ook voor deze producten steeds nog een laatste kwaliteitscontrole kunnen toepassen.


Om u als klant zo snel mogelijk te laten genieten van uw bestelling leveren we uw producten in veel gevallen al de volgende dag. De actuele levertijd staat steeds vermeld in het winkelwagentje. Matrassen en boxsprings leveren we zelfs met gratis installatie en optionele terugname van uw oude matras of boxspring.

Vlot bereikbare klantendienst

Onze klantendienst is 7 dagen per week bereikbaar. Voor de meeste vragen helpen onze medewerkers van de chat u graag snel en correct verder, en dit van maandag tot zondag van 7u 's ochtends tot middernacht. Voor meer specifieke vragen zoals bijvoorbeeld het gebruik van onze producten in combinatie met eventuele medische problemen of het aanvragen van een prijs voor een maatwerkmatras staan onze Product Experts voor u klaar via mail en telefoon, en dit op maandag tot vrijdag van 8u30 tot 17u (op vrijdag tot 16u).

Eerlijke voorwaarden en makkelijk retourneren

Een nieuw matras kiezen is al een hele opgave zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om allerlei dubbelzinnige voorwaarden rond retourneren, garantie en levering. Bij Tuur® geniet u dan ook steeds van 120 nachten proefslapen op alle producten zodat u rustig het product kan uitproberen. Bent u toch niet helemaal tevreden? Dan kijken we graag samen met u naar een gepaste oplossing. Wil u retourneren? Dan kan dat vlot en helemaal gratis in België en Nederland.


Tuur® is aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, waardoor u er zeker van bent dat u niet voor verrassingen komt te staan.