StyleBoxes

Lid logo

Gecontroleerde contactgegevens

Website URL
Telefoonnummer
KvK
KvK 34314965
Vestigingsadres
Zilvermeeuwstraat 24
1171 DK BADHOEVEDORP
Nederland

certificaat

Informatie

Styleboxes is voor en door vrouwen opgezet om elkaar te versterken.

StyleBoxes is door vrouwen en voor vrouwen, omdat wij elkaar versterken als vrouwen. Iedere vrouw kan extra hulp gebruiken bij het stylen van zichzelf. Vrouwen vragen vaak advies bij elkaar, maar je wil natuurlijk ook graag leren om op de juiste manier naar jezelf te kijken. Hoe kan je er het leukste uitzien? Daarom is er dus StyleBoxes, wij willen graag vrouwen helpen met deze vraagstukken op een laagdrempelige manier.

Bij StyleBoxes geven we vrouwen de boodschap dat ze zichzelf mogen en moeten zijn, iedereen is mooi! Sommige vrouwen hebben alleen net even dat steuntje in de rug nodig om dat zelf te zien. Een hele make-over om dit te bereiken is niet nodig, een kleine touch (wie ben je en wat wil je uitstralen) is al voldoende om je beste zelf naar boven te halen. Wij willen je helpen om je hier bewust van te maken op een toegankelijke manier.

Online shoppen bij StyleBoxes met een psychologische styling benadering.

In december 2021 is het idee ontstaan voor een online webshop, maar dan met een andere, meer persoonlijke, insteek. Online winkelen is in de afgelopen jaren enorm gegroeid, steeds meer mensen kiezen voor het gemak van kleding kopen achter je laptop of via je telefoon. Maar ja, hoe vaak komt het niet voor dat wat je besteld niet helemaal is zoals je het voor ogen had? En dan kan het weer retour. Wat zou het dan makkelijk zijn als je tijdens het winkelen gebruik kan maken van professioneel advies! En zo was het idee geboren van StyleBoxes.

Je ziet inmiddels dat meerdere websites ook advies aanbieden of filter mogelijkheden op lichaamstypes. Deze websites bieden het vaak echter meer globaal aan en duiken niet dieper in de styling. StyleBoxes biedt juist wel die persoonlijke begeleiding. Alle vragen, hoe groot of klein ook, kunnen direct gesteld worden en je krijgt meteen antwoord. Deze antwoorden kom je vaak op een andere webshop niet tegen.

StyleBoxes gaat ook meer in op de psychologische kant van het stylen. Waarom voel je je beter in bepaalde stylen? Wat doen bepaalde kleuren met je en voornamelijk de vraag, wat wil je uitstralen ermee? Op deze manier wordt het online shoppen een ervaring waar je ook meer over jezelf leert. Door daar met andere mensen over je onzekerheden te praten kom je vaak tot de beste ideeën. Dit willen we ook bereiken met StyleBoxes, vrouwen er bewust van maken dat je het niet alleen hoeft te doen, je kan en mag hulp vragen. Vragen staat vrij en is gratis!!