Gecontroleerde contactgegevens

Website URL
E-mail
Telefoonnummer
KvK
KvK 37030271
Vestigingsadres
Zijlweg 18
5145NR Waalwijk
Nederland
SPAR is de winkel voor jouw dagelijks gemak. Met ca. 13.000 winkels in 48 landen is SPAR één van de grootste foodretailers ter wereld en altijd in de buurt.

SPAR is er voor iedereen. Of je nu op je gemak de boodschappen doet ik je wijk of even snel een handige meeneem lunch haalt in je pauze. We hebben vijf verschillende formats die inspelen op de behoeften van de lokale klanten: buurt, city, university, enjoy en express.

SPAR winkels vind je vooral in kleinere plaatsen, wijken en buurten, maar ook in de binnenstad, op de campus van universiteiten, in recreatiegebieden en bij tankstations. Onze winkels staan dus op centrale plaatsen, zodat ze toegankelijk zijn voor onze verschillende klanten.

SPAR is dé plek waar je elke dag weer terecht kunt voor kleine en grote boodschappen. Ons assortiment is compleet en onze winkels zijn overzichtelijk ingericht zodat jij snel vindt wat je zoekt, want jouw gemak komt bij ons op de eerste plaats. Van de beste versproducten tot overheerlijke kant-en-klaar maaltijden. Lokale ondernemers staan er voor je klaar en bieden je vanzelfsprekend de helpende hand.

Met zware tassen sjouwen? Niet nodig. Bestel eenvoudig online je boodschappen bij je eigen SPAR winkel of bijvoorbeeld bij een SPAR winkel in de buurt van het werk. Je kunt de bestelde boodschappen laten (thuis)bezorgen of zelf ophalen in de winkel. En vandaag besteld, is dezelfde dag nog in huis. Lekker makkelijk!

Je vindt het bij SPAR!