Gecontroleerde contactgegevens

E-mail
Telefoonnummer
KvK
KvK 01057646
Bezoekadres
Ambachtswei 1
8501 XA Joure
Nederland

De start van ons bedrijf rubberbotenonline.nl laat zich het beste omschrijven als het zien van een kans en op het juiste moment de slag slaan!

 

Toen Cor IJben in 2008 een rubberbootje zocht voor zijn zoon, kwam hij via internet op de website van Hibo. Een fabriek uit China die zich heeft toegelegd op het produceren van diverse nautische producten waaronder de rubberboot. Aangezien in eerste instantie de kleurstelling van de rubberboot hem erg aansprak, werd er via e-mail contact gezocht met Hibo. Tot zijn grote verbazing bleek dat Hibo nog geen export naar Nederland had en op zoek was naar importeurs voor Europa waaronder Benelux. Ondernemend besloot Cor het stokje direct op te pakken en hij liet meteen 18 boten naar Nederland komen. Het bleek een schot in de roos en binnen drie weken waren alle boten verkocht. En nog belangrijker was dat de klanten uitermate tevreden waren over de rubberboot! Dit betekende meteen de vliegende start van rubberbotenonline.nl als exclusief importeur en distributeur van Hibo in Benelux.

 

Binnen het bedrijf staat een persoonlijke benadering voorop. Het doel is om u als klant tevreden te stellen en het product te zoeken dat het beste bij u past. Wij hebben de kennis in huis om deze keuze samen met u te maken!

 

Naast de mogelijkheid om online te bestellen heeft het bedrijf een fraai ingerichte en ruime showroom. In 2008 werd gestart in het Aquaverium in Grou en sinds maart 2014 is rubberbotenonline.nl gevestigd op een mooie zichtlocatie aan de Ambachtswei in Joure.