Rubberbotenonline

Lid logo

Gecontroleerde contactgegevens

Telefoonnummer
KvK
KvK 81515227
Vestigingsadres
Ambachtswei 5
8501 XA Joure
Nederland

certificaat

Informatie

Bij Rubberbotenonline gaat u alles vinden op het gebied van Rubberboten. Als grootste specialist van de Benelux geloven wij in een compleet assortiment, van een klein onderdeel tot een volledig zelf samengestelde Console RIB.

In 2011 is Rubberbotenonline Europees eigenaar geworden van het merk HIBO. Fabrikant HIBO is producent van hoogwaardige Rubberboten en RIBS. Samen zijn wij constant bezig met het ontwikkelen en verduurzamen van de HIBO producten. Maar ook zorgen wij voor een uniek design. Omdat wij geloven in onze kwaliteit onderstrepen wij dit met de langste garanties in de markt.

Naast een online winkel heeft Rubberbotenonline een fysieke winkel en werkplaats. Een ruime showroom met alle maten en designs zodat u op uw gemak de verschillen in het echt kunt bekijken en vergelijken. In onze eigen werkplaats kunnen wij vakkundig onderhoud geven aan uw boot of motor. Het repareren van een Rubberboot is een vakkundige operatie die alleen onder de juiste omstandigheden uitgevoerd kan worden. Ook hebben wij vrijwel alle onderdelen voor HIBO op voorraad!

Rubberbotenonline is onderdeel van IJben Season Sports. Het familiebedrijf startte in 1951 als levensmiddelenwinkel met vele bijproducten en later ook seizoensproducten. Klantenbinding, een uitgebreid assortiment en een goede service waren kenmerken die hoog in het vaandel stonden. Zo had de winkel als eerste in de regio een eigen bezorgdienst: boodschappen en seizoensproducten konden besteld worden via een zogeheten ‘bestelboekje’. Het familiebedrijf heeft verschillende ontwikkelingen doorgemaakt, maar het karakter van het bedrijf is blijven bestaan. In 2008 is de keuze gemaakt om het bedrijf volledig te gaan richten op seizoensproducten met de focus op watersport. Wat begon met een aantal rubberboten is uitgegroeid tot IJben Season Sports met een uitgebreid assortiment en een groot aandeel in de landelijke verkoop van watersportartikelen.