ReFoto

Lid logo

Gecontroleerde contactgegevens

Telefoonnummer
KvK
KvK 51326027
Vestigingsadres
Poolmanserf 1
7701AH Dedemsvaart
Nederland

certificaat

Informatie

Fotografie een kunst? Jazeker, fotografie is spelen met licht. Eindeloos zoeken naar de perfecte compositie, licht inval, scherpte, diepte.

Een kunst die door veel mensen  als beroeps of hobby wordt bedreven. Mensen die vaak klein beginnen, soms op jonge leeftijd al een eerste camera hebben gekregen en hem vanaf dat moment ‘niet meer hebben losgelaten’, dan wel hem hebben ingewisseld voor een nieuwere, betere. Immers een foto kan altijd scherper, intenser, beter en de apparatuur gebruiksvriendelijker, sneller, sterker. Elke situatie vraagt om een eigen combinatie van camera en lens.


Voor al die fotografen bestaat sinds 2010 Refoto.. Begonnen ‘op de zolderkamer’ ontwikkelden we ons tot waar we nu staan. Een jong en fris bedrijf, gevestigd op een mooie locatie aan het Poolmanserf in Dedemsvaart. Daar hebben we onze showroom en van daaruit leveren wij via onze webshop op www.refoto.nl fotografische artikelen over de hele wereld. We zijn dealer van nagenoeg alle merken.

Vanaf het begin voelen we ons verbonden met de (zich) ontwikkelende fotograaf. Ook wij zijn klein begonnen en elke dag bezig met de vraag hoe we het slimmer en beter kunnen doen. We houden vast wat goed en nodig is en ruilen in wat we niet meer nodig hebben. Maar wat we inruilen kan voor een ander weer net zijn wat hij of zij zoekt. Zo wordt onze vorige showroom en studio, die voor ons te klein was geworden,  nu weer door andere fotografen gebruikt.


Op die manier werken we ook voor onze klanten. Eén van onze unieke kwaliteiten is dat we gespecialiseerd zijn in inruil van uw gebruikte apparatuur. Wat u niet meer nodig hebt bij uw volgende stap, past voor iemand anders vaak weer precies bij zijn of haar volgende stap. Refoto brengt op die manier vraag en aanbod bij elkaar en we voegen daar onze uitgebreide service en garantie aan toe.

Veel van de producten die we leveren zijn occasions. Dat levert een prima prijs/kwaliteit verhouding op. Een fotograaf is zeer zuinig op zijn spullen, dus in veel gevallen is een occasion niet van nieuw te onderscheiden en wordt hij geleverd in de originele doos, met alle boekjes, kabels  etc. erbij. Wilt u liever een nieuwe camera of lens, dan leveren we die ook graag. Tegen marktconforme prijzen en met dezelfde service en garantie.

U bent van harte welkom om tijdens onze openingstijden of op afspraak plaats te nemen aan de grote tafel midden in onze showroom. Onze adviseurs vertellen u onder het genot van een kopje koffie alles wat u maar wilt weten over uw (geplande) aankoop. We beschikken daarnaast ook over een fotostudio, waar u de apparatuur uitgebreid kunt testen.

Als u al weet wat u zoekt, kunt u natuurlijk terecht in onze webshop. U vult uw winkelmandje met de door u gewenste artikelen, rekent af via Ideal of Paypal en (binnen Nederland) hebt u binnen twee (werk)dagen uw bestelling in huis. Voor persoonlijk contact op afstand kunt u ons bereiken via 085-1043722 of via info@refoto.nl